lekarz z powołania (1) dr Irzyłowski jest bardzo dobrym specjalistą z super podejściem do zwierząt.... miłośnik psów profesjonalny (1) profesjonalny ze świetnym podejściem. polecam d. profesjonalne podejście (1) jestem bardzo zadowolona z usług w tej przychodni, a zwiedziłam nie jedną...... Maria
rewelacja (1) rewelacyjne podejscie do psiaka :) B Dziękuję :) (1) Dziękuję za wyleczenie mojej suni :) Zuza POLECAM (1) Bardzo miła obsługa, właściwa diagnoza, niskie koszty leczenia. Polecam Marcin NIEPOLECAM !!!!!! (1) Personel może i sympatyczny ale chyba niezbyt sie zna na rzeczy. Po wykonaniu... Giri Super (2) Parokrotnie korzystałam z usług Pana Doktora. Widać po kolejce w poczekalni,... Klaudia Ania - opinia (1) Nie polecam tego weterynarza. Prawdopodobnie pracują tam dwaj Panowie więc... Ania Ania - opinia (1) bardzo dobry weterynarz i niedrogo sobie liczy. Ania Profesjonalna i przyjazna zwierzakom przychodnia (1) Rewelacyjna przychodnia weterynaryjna, usytuowana w środku dużego osiedla.... CP Buldożki francuskie - opinia (1) Jest takie powiedzenie miałeś być moim bratem a zostałeś moim katem to się... Buldożki francuskie Polecam Profesjonalny Wet. (1) Zmienilem weta gdynskiego... na Pana Jaroslawa Konczaka i moge powiedziec ze... Bart Wybralem ta lecznice kierujac sie pozytywnymi ocenami co bylo bledem. (1) Ogolnie wszystko zapowiadalo sie super. Obsluga bardzo fachowa diagnoza i... Bart KasiaM. - opinia (1) Lekarz którego śmiało można polecać innym. Dr Filipowicz to człowiek... KasiaM. Polecam!! (1) Szczególne podejście do małych zwierzątek futerkowych. Bez umawiania na... klementyna Fachowcy z sercem i pasją. (1) Wspaniała Lecznica prowadzona przez dobrych lekarzy weterynarii. Pełny... Właściciel Szkota Nie polecam. (2) Panowie bardzo mili, sympatyczni, nie wystraszyli nam zbytnio kociąt (mamy... Elle Raccoon - opinia (1) Opieka jaka obdazyli Zwierzaka poprostu sciela mnie z nog. Odwiedzalismy ich... Raccoon Tak tak ! (1) Cóż tu dużo pisać - Panowie dają rade : ząbki czyszczą koncertowo(odkąd... B.