POLECAM I DZIĘKUJĘ!!!!! (1) Szczerze polecam ten gabinet i obu Panów Doktorów. Moja suczka alaskan... właścicielka Sary Wspaniały lekarz, wspaniały człowiek (1) Byłam u Pani Doktor po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Pani Doktor ma... Ewa jak najbardziej profesjonalnie ! (1) mój psiak postrzelony przez jakiegoś wariata ! ze śrutu , byłam w mojej... KASIA
Bardzo dobry (1) Chodzę z moim psem od lat, znakomity fachowiec, bardzo ludzkie podejście,... Rafal NIE POLECAM !!! (1) Nie bylo miesiąca bez wizyty u nich. Mój pies ciągle chorował. Dostawal... Jola Polecam ! (1) Poddaliśmy naszą sunię sterylizacji w Szpitalu Krzemińskiego (poleconym przez... Ania Niesamowity (1) Cudowny lekarz polecam wszystkim! Ma nie tylko wspaniałe podejście również do... Hanna Szlompek Porażka! (2) Mój pies miał wymioty.Pani dr Eźlakowska zbagatelizowała sprawę i kazała... Roni FACHOWA OBSŁUGA!!! (1) Gorąco polecam wszystkim. Świetna, fachowa obsługa, szybko zdiagnozowano... Beata Dunajska ... (1) No niestety... Ceny wygórowane. Podejście do pacjenta naganne. Czekałam na... mroczek polecam... (1) Weterynarz, który przyjmował mojego zwierzaka był niezwykle uprzejmy. Oprócz... Aga POLECAM! (1) Pan doktor jest świetnym specjalistą i w przypadku mojego kota nie zaczął,... Monika Profesjonalna klinika (1) Sunia była sterylizowana, obeszło się bez jakichkolwiek komplikacji. Pies... Anka Fantastyczny (1) Ceny baaaardzo przystępne. Zawsze pomaga, doradza. Świetnie zna się na swojej... Nika lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta (1) Polecam wszystkim właścicielom czworonogów korzystanie z usług doktora... Agata Nie polecam. (1) Mój kot po wypadku, dostał ropień z którego wypływała ropa. Rana była bardzo... Emilia Bardzo dobra lecznica (1) Korzystałem kilkakrotnie z tej lecznicy w związku z problemami u mojego psa.... AG Tylko do Pana Jarosława Bandury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Witam Polecam wszystkim tą właśnie lecznice. Bardzo fachowa obsługa ale... BJ gorące podziękowania (2) Serdecznie dziękuję dr. Lechowi Chramędze za stworzenie zespołu tak... P. Wierucki Dziękuję i naprawdę polecam!! (1) Bardzo dziękuję za leczenie naszej zezowatej Zyzi :) Od samego początku... Marta