opinia (1) pełen profesjonalizm. polecam Joanna S. Pies (2) Witam i polecam tego zakładu weterynarii. Byliśmy z narzeczoną , a tak... B . Rosiński Polecam (1) Gorąco polecam Całodobową Lecznicę Chylonia i każdego weterynarza pracującego... stała klientka
NIE POLECAM (3) NIE POLECAM tej lecznicy absolutnie! Nie pomogli mojej kotce 8letniej... mag Profesionalnie i sympatycznie (1) Ceny przystępne, jedne z najniższych w Gdyni, Sympatyczna obsługa. Pan... PAKO Nie polecam tej lecznicy!!!!!!! (1) W miesiacu wrzesniu przyjechałam ze swoja 1,5 roczna sunia, która miała... Anna Wyszomirska Rewelacja (1) Dr Jerzy Kończak to najlepszy weterynarz u jakiego kiedykolwiek byłem ze... Paco najlepszy weterynarz! (1) Z moim psiakiem miewałam różne kłopoty, byłam u wielu weterynarzy, ale... Ola Rewelacyjni to mało powiedziane (1) Państwo Łukuć, przesympatyczna Pani Asia to nie tylko weterynarze, to... ifonka Polecam! (1) Trafiłam do tej lecznicy dzięki pozytywnym opiniom i bardzo się z tego... Kaa Polecam (1) Bardzo dobra lecznica, ludzka dla włascicieli (rowniez pod wzgledm cen!)... Ata Polecam!!!! (1) Naprawde wspaniała lecznica!!! Pani Iza i Pan Marcin są wspaniali, miałam do... Wiera można na nim polegać (1) Gorąco polecam. Lekarz ma wspaniałe podejście do pacjenta i jego właściciela... zadowolona klientka Gorąco polecam !!! (1) Prawdziwego weterynarza poznajemy w biedzie. Większość weterynarzy potrafi... Piotr bardzo polecam (1) lekarz który rozumie zwierzęta i ludzi! cały zespół jest zaangażowany,... Małgosia Super (1) Wiele lat leczę wszystkie swoje koty i psa i jestem jak najbardziej... Renata Nie odmówiono pomocy (1) Znalazłam na podwórku bezdomnego , ale oswojonego kotka . Dwa dni prosiłam... Izabela miśka - opinia (1) Pan Eryk miał dobre podejście do mojej suni,choć ta się trzęsła jak... miśka REWELACYNA LECZNICA! DZIĘKUJĘ!!! (2) Mój pies po zderzeniu z samochodem miał przetrącony kręgosłup. Gdyby nie... katarzyna mońko Dziękuję (1) Dziękuję Panu doktorowi za skrócenie cierpień mojego pieska.Poświęcenie z... Paweł K.