prawdziwy Dr Dolittle (1) Bylam bardzo mile zaskoczona podejsciem lekarza do psa i czasowi jaki... Dominika Mam dobre doświadczenie. (1) Witam Korzystam z usług Pani Eźlakowskiej od...myślę,że 10 lat... Pola Świetny lekarz (1) Doktor leczył i w dalszym ciągu leczy mojego kota - Klakiera, który często... Paulina
POLECAM! (1) Korzystałam już z usług wielu weterynarzy ale od czasu jak trafilismy do tej... Paulina ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Fachowość, troska, miłość do zwierząt, szacunek do człowieka, delikatność,... Krystyna Dudzis ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Fachowość, troska, miłość do zwierząt, szacunek do człowieka, delikatność,... Krystyna Dudzis ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Fachowość, troska, miłość do zwierząt, szacunek do człowieka, delikatność,... Krystyna Dudzis WIELKIE DZIĘKI (1) Jack żyje , jest w świetnej formie , tak trzymać Panowie . Dziękuję za Wasz... Agnieszka Lekarz któremu się chce (1) Bywam ze swoja sunią dosyć często ,jest to doktor który bardzo angażuje się w... Birma PEŁEN PROFESJONALIZM!!! (1) Lekarz weterynarii z powołania! Rewelacyjne podejście do zwierząt i ich... Tesio polecam (1) Szpital jak najbardziej polecam. Kilka lat już przyjeżdżam z psem i jestem... A Zdecydowanie n (1) Poszłam z 7 tygodniowym kociakiem, który przelewał się przez ręce, nie... MF FACHOWCY (1) Zawsze tak jest,że jak się kocha swoją pracę, to daje ona WSZYSTKIM ogromne... Grażyna radioglowa (1) Gorąco polecam :) Korzystałam z gabinetu w Oliwie ,podejście tam do... radioglowa anulka - opinia (1) Trochę pomogli, mam nadzieję, że pomogą całkowicie. anulka POLECAM! (1) Zdecydowanie polecam lecznicę, Pan Doktor ma prawdziwe powołanie, wnikliwie... Ania super (1) Polecam bardzo! Pani bardzo miło, życzliwa. Kotki zdrowe, operacje wszystkie... __moni__ najlepsi w trójmieście (1) zdecydowanie polecem, od lat leczymy z rodziną koty i psy, uratowali ich... Krzysiek i Dominika nie polecam (2) Po 5 dniach od usunięcia kamienia nazębnego kotka zdechła. Nie doszła do... Joanna Świetny weterynarz !!! (1) Jestem pod wielkim wrażeniem! bardzo profesjonalni lekarze, którym... Dominika ;)