Fachowa i mila obsluga! (1) Goraco polecam! Przewinelam sie przez szereg POLECANYCH weterynarzy i... nowa klientka Marlena - opinia (1) Weterynarz Sobotka jest być może dobrym lekarzem dla młodych czworonogów... Marlena Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam, doskonali specjaliści, uczciwi, z rewelacyjnym... marta
weterynarz z powołania (1) U Pana Piotra leczyłam kotka z ciężką niewydolnością nerek, którego stan... Patrycja Weterynarze bez serca (1) Prosiłam o pomoc dla bezdomnego, cierpiącego małego kociaka. Wstępnie... Małgorzata super lecznica oprocz dr.z... (1) ogolnie polecam kadzemu ta lecznice,chodze tam od lat ze swoimi... zimak profesjonaliści z ogromnym sercem (1) Gorąco polecam tę właśnie przychodnie, przemiła obsługa która z sercem... Nusia drogo ale warto :) (1) 5 lat temu z powodu używania antykoncepcji hormonalnej moja kotka miała... Killer polecam (1) najlepszy weterynarz w całym trójmieście!!! Babka od razu poznała się na co... Dorota Nie polecam (1) Moj piesek przechodził w tej klinike operacje na tylną łape bo kulał... Azja Goldenek - opinia (1) Zdecydowanie polecam bardzo pozytywne wrazenie!!! Pan dr Hajdo zbadał naszego... Goldenek SZCZERZE POLECAM (1) Mojemu 6 miesięcznemu kotu doktor Dominika Sontag- Patoka przeprowadziła... Anna M. POLECAM (1) Ja jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez weterynarzy z tej... Dorka zła diagnoza (2) Doktor S. nie połaczyła klasycznych objawów zapalenia ucha środkowego. Kot... KZKS SUPER weterynarz! (1) Pan Tomek jest prawdziwym fachowcem, czuły dla zwierząt, bardzo miły dla... Iza POLECAM! NAJLEPSZA LECZNICA W TRÓJMIEŚCIE (1) Korzystałam z różnych lecznic ale jestem bardzo zadowolona że właśnie... Kasia alicja_p - opinia (1) Najlepsze specjalistki w zakresie weterynarii jakie znam, zawsze pogodne i... alicja_p Edyta - opinia (1) Pan Tomasz ma dużą wiedzę i niesamowite podejście do zwierząt. Bardzo polecam. Edyta polecam (1) Korzystaliśmy wiele razy, od kilkudziesieciu juz lat..zawsze my jak i nasi... Magda Polecamy "ciocie" z Bergiela:) (1) Szukałam dzisiaj strony naszych "cioć" i wpadłam na opinie o tym gabinecie -... Gosia i Nela