wspaniałe podejście do zwierząt (1) Pani Dr ma niesamowite podejście do zwierząt i można w stu procentach polegać... Kazimierz nie znają się na ptakach (2) nie polecam leczenia ptaków w tej lecznicy. moja papuga była leczona... iwi Profesjonalnie (1) W szpitalu Krzemińskiego kastrowaliśmy kocurka,po rozmowie telefonicznej i... Ania.K i Lucek
DZIĘKUJEMY!!! (1) BARDZO DZIĘKUJEMY ZA SZYBKĄ I FACHOWĄ POMOC NASZEJ KOTCE.PO MIESIĄCU RANA... K, L i G S oraz TL Kara - opinia (1) Polecam dr Jerzego. Dobre, zdrowe podejście do zwierzęcia, jak trzeba to... Kara Fenomenalny lekarz (1) Życzliwa, lubi zwierzęta z wzajemnością, nie naciąga na niepotrzebne... Kamila Weterynarz (1) jest nie tylko dobrym lekarzem, ale tez bardzo dobrym czlowiekiem. fortuna Bardzo dobra lecznica (1) Polecam wszystkim Mili i kompetentni lekarze, ceny bardzo przystępne... Klient Bardzo miła obsługa (1) Niestety próby ratowania mojego malucha nie powiodły się, ale obie panie... ola Polecam (1) Korzystam z usług obydwu Pań dosyć często, tym bardziej, że w domu to już... beata647 Więcej profesjonalizmu!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Mamy wiek XXI i oczekujemy od weterynarzy wiecej poświęcenia w odkrywaniu... Wanda POLECAM Z CAŁEGO SERCA! (1) Do Pani dr trafiłam ze swoim kotkiem w ndz koło godz. 19. Po wczesniejszym... Malwina Nie polecam! (1) Mimo tego ze Pani dr była przesymaptyczna to niestety nie polecam tego... M. Zdecydowanie nie polecam !!! (1) Trafiłam do przychodni z moim 5-letnim buldożkiem, miał paraliż tylnych... aniolek003 Polecam (1) Bardzo kompetentna, niezawodna i miła obsługa. Ksar Fachowa pomoc (1) Do tej lecznicy trafiłam na nocnym dyżurze.Mój pies bardzo źle się poczuł i... Szczepan leczenie kota z niewydolnością nerek (2) Absolutnie nie polecam w przypadku zdiagnozowania niewydolności nerek u... Patrycja Profesjonalizm w 100% (1) Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z usług tej lecznicy, dlatego... Karolina Super lecznica (1) Za sprawą choroby mojego pieska;-( musiałam poszukać pomocy u specjalistów.... nesia10 Ewa Langowska - opinia (1) nie ma lepszych lekarzy weterynarii w całym trójmieście, polecam wszystkim... Ewa Langowska