bardzo polecam (1) lekarz który rozumie zwierzęta i ludzi! cały zespół jest zaangażowany,... Małgosia Super (1) Wiele lat leczę wszystkie swoje koty i psa i jestem jak najbardziej... Renata Nie odmówiono pomocy (1) Znalazłam na podwórku bezdomnego , ale oswojonego kotka . Dwa dni prosiłam... Izabela
miśka - opinia (1) Pan Eryk miał dobre podejście do mojej suni,choć ta się trzęsła jak... miśka REWELACYNA LECZNICA! DZIĘKUJĘ!!! (2) Mój pies po zderzeniu z samochodem miał przetrącony kręgosłup. Gdyby nie... katarzyna mońko Dziękuję (1) Dziękuję Panu doktorowi za skrócenie cierpień mojego pieska.Poświęcenie z... Paweł K. Hana (1) do Pana doktora trafiłam dzięki koleżance,muszę przyznać,że to prawdziwy... Hanna Zalewska PROFESJONALIZM (1) Miło i sympatycznie jest prawie u każdego weterynarza. To co odróżnia... Romek Dr Jarek Hajdo (2) Wspaniały lekarz, zrobił skomplikowaną operację kolana mojemu kotu - tanio... quene Ania - opinia (1) Bardzo polecam ten gabinet weterynaryjny Bardzo miła obsługa, jasne... Ania Wspaniały lekarz (1) Byłam w gabinecie kilka razy z moim kotem, który uwielbia Pana Doktora. Mimo... Właścicielka Kizi Drogie leczenie bez efektow rezultat koncowy skierowanie do innej lecznicy!! (1) lecze w tej lecznicy 4 swoje rottweilery,za kazdym razem kupa kasy wydana i... Paweł Nigdy więcej w tym gabinecie (3) Wet ,,kobieta'' nieudolnie zaaplikowała mojemu kotkowi krople przeciwko... petarda Zdecydowanie polecam (1) Profesjonalna obsługa, z dużą wiedzą. Mam pewność że mój ulubieniec trafił w... kocia lalka niestety nie (1) barodz miłe ,,ciocie''- i to na tyle. Gabinet ładny, podejscie do zwierzaka... katarzyna Dr Taube jest profesjonalistką!!! (1) O czym swiadczą dłuugie kolejki!:) Chodzilismy z naszym psakiem do 2... Katarzyna Polecam (1) Od kilku lat korzystam z usług tego gabinetu. Mam dwa psy, ktore dobrze sie... justyna JESTEM NA TAK! (1) Wspaniały lekarz. Wolno na niego liczyć w każdej sytuacji i o każdej porze,... Marta polecam (1) Pełen profesjonalizm. Pani doktor bardzo szybko i trafnie zdiagnozowała u... [sic!] przychodnia zdecydowanie warta polecenia (1) Profesjonalnie, sprawnie i bezpiecznie. Byliśmy z kiciakiem na zabiegu... Ania