Profesjonalizm (1) Witam, polecam wszystkim właścicielom czworonogów tak profesjonalną opiekę... Shila nie ma lepszj Lecznicy dla zwierząt w Gdańsku (1) fachowa obsługa i trafiona diagnoza w leczeniu zwierząt, miła atmosfera a co... Jola profesjonalna i rzetelna opieka (1) Moja suczka była pacjentką szpitala, dwukrotnie była hospitalizowana" -... Niunia
Wspaniały lekarz (2) Przedłużył życie mojego psa o dobre 5 lat. Według innych weterynarzy, którzy... Agnieszka Kaprow-Lecznica-Malych-Zwier- (1) Według mojego doświadczenia z moim 16 letnim psem jest to najlepsza lecznica... JANUSZ NIE POLECAM TEGO GABINETU!!!! (1) Jeżeli zależy Wam na waszych pupilach nie idźcie z nimi do właśnie tej... Wiola POLECAM (1) Pani doktor mila i bardzo profesjonalna . Odpowiedziała na wszystkie moje... Krystyna Sagowska Profesjonalne podejście do zwietząt (1) Mój pies źle się czuł o 3 dni, był smutny, właściwie nie było wiadomo co mu... właściciel chorego psa Super!! (1) Tak jak poniżej napisano - gdyby lekarze mieli taki stosunek do pacjenta, jak... Daniel godziny otwarcia i ceny (2) czy ktoś może mi powiedzieć w jakich godzinach jest otwarte i ile mniej... Kiko bezinteresownie pomagają zwierzętom (1) Wczoraj zaniosłam tam powypadkowego gołębia.Pan Rafał dał mu zastrzyk,... agama-85 Zdecydowanie plecam (1) Przemili lekarze, przystępne ceny i pełen profesjonalizm. Ludzie pracujący w... Anna Profesjonaliści (1) Mam już trzeciego psa więc korzystałem z usług różnych lekarzy na szczęście... Andrzej Bardzo dobry weterynarz (1) Bardzo dobra przychodnia dla naszych pupili :)) Rewelacyjny Pan doktor... Viola Z POWOŁANIA (1) Pan doktor z wielką empatią podchodzi do swojej pracy. Ma dużą wiedzę i... M. W. Ważne (1) Bardzo dbamy o naszą reputację , dlatego przed wystawieniem negatywnej opinii... dr lek wet Lech Chramęga Podziękowanie (1) Podpisuję się ośmioma łapami moich kotów, a szczególnie Lindka pod wszystkimi... mpmalgorzata63@gmail.com PAZUR (1) MEGA MEGA MEGA LEKARZ POLECAM !!!NIE DOŚĆ ŻĘ TANIUTKI TO DO TEGO SZYBKI JAK... WŁAŚCICIELKA PIT BULLA rewela (1) Polecam- profesjonalisci ! pomogli nam wiele razy i na pewno są dobrzy w tym... BIBI Rewelacja! (1) Panowie pomocni, zawsze mili, przede wszystkim znają sie na zwierzątkach :)... Pańcia Killera i Gacka