eska - opinia (1) Do tej lecznicy mam bardzo daleko - jednak wielokrotnie pobierałam tam krew -... eska eska - opinia (1) Bardzo goraco polecam pana Krzysztofa choć bywa nieco szorstki ale to dobry... eska Dr Poplawski - TAAK, Borcowski ?! NIEE!!!! (2) Dr Poplawskiego polecę każdemu z ręką na sercu, w każdej sytuacji gdy inni... Marzena
eska - opinia (1) Pan Popławski to nasz wet od dawna - leczy nam psy, koty, dzikie koty,... eska Kasia - opinia (1) swietni lekarze, zarówna pan Adam jak i Paweł. od zawsze lecze w tych... Kasia Nic dodać, nic ująć (1) Pełen profesjonalizm, pasja i zamiłowanie... Odkąd się o nim dowiedziałam... jakaja polecam!!!!! (1) Profesjonalne podejście po "pacjentów" oraz miła atmosfera. Od lat korzystam... Magda Najlepszy (1) U Pana Tomka leczę moje zwierzaki od zawsze, pamiętam jak jeszcze przyjmował... Zwierzomaniaczka bardzo polecam (1) Pan doktor jest bardzo kompetentny i profesjonalny. Operację wycięcia 2 listw... Agnieszka Najlepszy (1) Moja rodzina ma obecnie 3 psy i jeszcze do niedawna królika. Wszystkie... Magdalenaem Pełen profesjonalizm i oddanie (1) Pierwsze pytanie, jakie padło, gdy pojawiłam się u dr Bandury z wtedy... EMKa POLECAM BARDZO!!! (1) Profesjonalne podejście do wszystkiego,co związane z moim pupilem.Od ponad... NIKITA Joanna Gardzielewska - opinia (1) Leczono tam mojego owczarka niemieckiego po wypadku.Opieka... Joanna Gardzielewska Polecam panią Dominikę (1) Pani Sontag jest świetnym lekarzem, zdecydowanie polecam. Leczę u niej od... Ola Kowalczyk fajnie panie, fajne podejście do zwierzaków (1) nachodziliśmy się do nich z Rebelią, i ani my, ani kot nie może narzekać. Nic... Michał Chirurgia!!! (1) Dr. Zalewski - znakomity chirurg - pewna ręka i ogromna wiedza! Cała Załoga-... Witek- częsty "pacjent" Jestem zadowolona (1) Polecam klinikę. Zawsze mój pies mogl liczyć na pomoc i uratowano mu zycie.... Malia Nie polecam ! (4) Byłam u niego kilka razy i za każdym razem źle zdiagnozował chorobę psa. Na... xxx Polecam (1) Miła sympatyczna atmosfera, Panie bardzo przyjemn i rzetelne. Jakość... Krzysztof POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Cóż, jak to mówią...jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził.... Zadowolona