Naprawdę polecam (1) Objeździłam i obdzwoniłam na prawdę wielu lek. wet. z okolicy. Miałam... Małgosia najlepszy wet (1) Lepszych nie ma po prostu! Odratował moje koty nie raz, nie dwa. Polecam... Dor. musialam byc miesiac na urlopie (1) moj psiak trafil z alergia...2 zastrzyki i gorzej w innej lecznicy... marian
bezstresowo (1) Polecam gabinet, zabieg przeprowadzony bezstresowo dla kota, w przyjaznej... magda.gdansk zgłoś się tu gdy masz prawdziwy problem (1) Mój piesek jest już stary. Ma 15 lat. Odziedziczyłam ją w spadku po mojej... Ewa i Fisia GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) BARDZO GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do lecznicy trafiliśmy z... Mariusz z Wrocławia Nie polecam (1) Zawiozłam kota na echo serca i po otzrymaniu leków(6 dni) co dziennie było... izolda ODRADZAM (1) Bardzo niesympatyczne, zwłaszcza pani w ciemnych włosach. Wszystko krytykują... xyz Lekarz z prawdziwego zdarzenia. (1) Jestem zachwycona! Pan doktor (byłam u tzw. Seniora :-)) wykazal sie wiedza... Justyna Kabza Psy , koty i ptaki (1) Mogę z czystym sumieniem polecić ten gabinet. Dr Górka ratował mojego psa,... ekszpert TAK,TAK,TAK! REWELACJA!!! (1) Wszystko jak najbardziej sprawnie i profesjonalnie!! Tak powinno być,... Sandra K. nie polecam zdecydowanie (1) Pan doktor z wyjatkowo fałszywym uśmiechem na twarzy,chodze tylko na... Anna Nie polecam (1) Trafilismy do szpitala na dyzurze. Nasz pies mial infekcje drog... K i M Gorące podziękowania (1) Chylę czoła przed Panią doktor Małgosią Nowatkiewicz. Przez moje... Aneta Wasilewska Szczerze polecam!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u lek.wet. Pana Dzieciola. Nie spotkalam... Izabela POLECAM GORĄCO (1) Przemili ludzie oddani ciepli przy tym prawdziwi fachowcy. Korzystam z ich... JH Sonia - opinia (1) Jeden weterynarz"debil" faszerował mi sunię zastrzykami i kasował grube... Sonia opinia (1) Leczę swoje kolejne pieski u pani doktor od ponad 10 lat. Są to trafione... Zofia Gosk sama już nie wiem (1) Obsługa bardzo miła , ciepła, szczególnie jedna młoda pani , która zdaje się... Barbara Iza - superVET 2011 :) (1) Polecam Wszystkim tą lecznicę. Iza która na początku zajmowała się naszym... Dorka i Nelka