Bardzo dobry weterynarz (1) Bardzo dobra przychodnia dla naszych pupili :)) Rewelacyjny Pan doktor... Viola Z POWOŁANIA (1) Pan doktor z wielką empatią podchodzi do swojej pracy. Ma dużą wiedzę i... M. W. Ważne (1) Bardzo dbamy o naszą reputację , dlatego przed wystawieniem negatywnej opinii... dr lek wet Lech Chramęga
Podziękowanie (1) Podpisuję się ośmioma łapami moich kotów, a szczególnie Lindka pod wszystkimi... mpmalgorzata63@gmail.com PAZUR (1) MEGA MEGA MEGA LEKARZ POLECAM !!!NIE DOŚĆ ŻĘ TANIUTKI TO DO TEGO SZYBKI JAK... WŁAŚCICIELKA PIT BULLA rewela (1) Polecam- profesjonalisci ! pomogli nam wiele razy i na pewno są dobrzy w tym... BIBI Rewelacja! (1) Panowie pomocni, zawsze mili, przede wszystkim znają sie na zwierzątkach :)... Pańcia Killera i Gacka Gorąco polecam (1) Ceny bardzo niskie. Przemiła obsługa i bardzo duże zaangażowanie.Gorąco... Dorota pomoc (1) wiem, że temat z innej beczki, ale szukam pomocy. Niesttey ludzie nie... Monika brak badania (2) Leczenie standardowe antybiotyk + steryd w dużych dawkach. Zwierzak nie... Iwona Szybko i na temat! (1) Zdecydowani najlepsi lekarze w Trójmieście. Łukasz POLECAM z całego serca (1) Chodzę do nich i z psem i z kotem. Powiem krótko: Chciałabym,żeby mój lekarz... psia i kocia mama Polecam (1) Oddałam kotkę do sterylizacji. Szybko, sprawnie. Kotka doszła do siebie juz... Rol_ciA UWAGA NA STERYDY! (1) Zle postawiona diagnoza, ogromna dawka sterydow omalo nie doprowadzila mojego... Gdańszczanka NIE.... (1) Niemiła"pani doktor"zamiast nas wysłuchać co dolega naszemu... Władysław CHOROBA WROCILA (1) W ZESZŁYM ROKU LECZYŁEM TAM PASA PIES PO DWOCH TYGODNIACH OD ''WYLECZENIA''... KLIENT TRÓJMIASTO Rewelacyjna obsługa! (1) Zajmowali sie moim pasem i kotem. Rewelacyjna obsługa nie tylko przed i w... Maciekatsea polecam (1) Pan Doktor Sobotka wraz ze swoją przesympatyczną żoną to dwoje prawdziwych... celina Rewelacja (1) Rewelacja ewa ;) (1) Bardzo dobra lecznica , od 2 lat chodzę tam z moją sunią i jestem zadowolona... Karolajna