Polecam panią Dominikę (1) Pani Sontag jest świetnym lekarzem, zdecydowanie polecam. Leczę u niej od... Ola Kowalczyk fajnie panie, fajne podejście do zwierzaków (1) nachodziliśmy się do nich z Rebelią, i ani my, ani kot nie może narzekać. Nic... Michał Chirurgia!!! (1) Dr. Zalewski - znakomity chirurg - pewna ręka i ogromna wiedza! Cała Załoga-... Witek- częsty "pacjent"
Jestem zadowolona (1) Polecam klinikę. Zawsze mój pies mogl liczyć na pomoc i uratowano mu zycie.... Malia Nie polecam ! (4) Byłam u niego kilka razy i za każdym razem źle zdiagnozował chorobę psa. Na... xxx Polecam (1) Miła sympatyczna atmosfera, Panie bardzo przyjemn i rzetelne. Jakość... Krzysztof POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Cóż, jak to mówią...jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził.... Zadowolona Profesjonalizm (1) Witam, polecam wszystkim właścicielom czworonogów tak profesjonalną opiekę... Shila nie ma lepszj Lecznicy dla zwierząt w Gdańsku (1) fachowa obsługa i trafiona diagnoza w leczeniu zwierząt, miła atmosfera a co... Jola profesjonalna i rzetelna opieka (1) Moja suczka była pacjentką szpitala, dwukrotnie była hospitalizowana" -... Niunia Wspaniały lekarz (2) Przedłużył życie mojego psa o dobre 5 lat. Według innych weterynarzy, którzy... Agnieszka Kaprow-Lecznica-Malych-Zwier- (1) Według mojego doświadczenia z moim 16 letnim psem jest to najlepsza lecznica... JANUSZ NIE POLECAM TEGO GABINETU!!!! (1) Jeżeli zależy Wam na waszych pupilach nie idźcie z nimi do właśnie tej... Wiola POLECAM (1) Pani doktor mila i bardzo profesjonalna . Odpowiedziała na wszystkie moje... Krystyna Sagowska Profesjonalne podejście do zwietząt (1) Mój pies źle się czuł o 3 dni, był smutny, właściwie nie było wiadomo co mu... właściciel chorego psa Super!! (1) Tak jak poniżej napisano - gdyby lekarze mieli taki stosunek do pacjenta, jak... Daniel godziny otwarcia i ceny (2) czy ktoś może mi powiedzieć w jakich godzinach jest otwarte i ile mniej... Kiko bezinteresownie pomagają zwierzętom (1) Wczoraj zaniosłam tam powypadkowego gołębia.Pan Rafał dał mu zastrzyk,... agama-85 Zdecydowanie plecam (1) Przemili lekarze, przystępne ceny i pełen profesjonalizm. Ludzie pracujący w... Anna Profesjonaliści (1) Mam już trzeciego psa więc korzystałem z usług różnych lekarzy na szczęście... Andrzej