... (1) Niedawno musiałam niestety uspać psa. Pani nie poinformowała ile będzie... kamsko POLECAM! (1) Gorąco polecam panią Irenkę. 10 lat chodziłam z pieskiem i zawsze były trafne... Miłka nie polecam ! (1) na stronie internetowej zamieszczone są informacje, że zajmują się również... inka
wspaniały gabinet (1) Polecam wszystkim! cudowna Pani Beata, jest szalenie kompetentnym... ula iwona - opinia (1) Nic ując nic dodać poprostu rewelacja.Bedę polecała innym!!!!!!!!!!!!!!! iwona PROFESJONALNIE I W PRZEMIŁEJ ATMOSFERZE (2) Serdecznie polecam!!! Trafiłam do Vitavet w sobotę z moim psiakiem i wyszłam... Basia Polecam (1) Polecam właścicielka czworonoga Tylko tu leczę swoje zwierzęta! (1) Fachowość, dostępność, serce dla zwierząt, wyrozumiałość dla ich właścicieli,... Barbara Badowska Średniawa To jest prawdziwy weterynarz z powołania (3) Bardzo doświadczony weterynarz. Wystarczy że spojrzy na psa i mówi co mu jest... Karol L. Rewelacyjnie! (1) Jestem bardzo zadowolona ze sterylizacji mojej kotki przeprowadzonej przez tę... Wera mój ukochany bartuś (1) Kupiłem królika w 2000 roku rasy lew, był u mnie do dnia dzisiejszego tj 11... Roman JERZY KOŃCZAK (1) Byłam dzisiaj u Pana Jerzego na zdjeciu rendgenowskim z moim małym labradorem... ewelina świetni! (1) wszyscy fachowi, posiadają wiedzę, konkretne diagnozy i skuteczne leczenie, a... monika dot.lecznicy (1) Wspaniali i cierpliwi fachowcy. Teraz leczę pieska , chorego na raka płuc.... Stefan Żbikowski POLECAM!!!! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą wiedzieć co dolega ich zwierzakowi, bo tu się... stały klient- hodowca labradorów "Bruno" (1) Dr PIOTR - Świetny specjalista posiadający b.dużą wiedzę,... Busia POLECAM!!! (1) Jestem bardzo wdzięczna za pomoc mojemu psu. Pan Doktor podjął skuteczne... Katarzyna opinia (1) W sobotę udałam się z kotem do leczniczy,ponieważ kotu leciała z nosa krew i... Wiesława Marciniec Kot zdrów, myszy mniej (1) Otóż, muszę przyznać a zarazem pochwalić fachowe wykonanie zabiegu na mojej... Zadowolony klient Dziękuję za uratowanie króliczka! (1) Dziekuję serdecznie w szczególności najlepszej Dr. Szczędzinie oraz dr.... Vena