Nie polecam (1) Trafilismy do szpitala na dyzurze. Nasz pies mial infekcje drog... K i M Gorące podziękowania (1) Chylę czoła przed Panią doktor Małgosią Nowatkiewicz. Przez moje... Aneta Wasilewska Szczerze polecam!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u lek.wet. Pana Dzieciola. Nie spotkalam... Izabela
POLECAM GORĄCO (1) Przemili ludzie oddani ciepli przy tym prawdziwi fachowcy. Korzystam z ich... JH Sonia - opinia (1) Jeden weterynarz"debil" faszerował mi sunię zastrzykami i kasował grube... Sonia opinia (1) Leczę swoje kolejne pieski u pani doktor od ponad 10 lat. Są to trafione... Zofia Gosk sama już nie wiem (1) Obsługa bardzo miła , ciepła, szczególnie jedna młoda pani , która zdaje się... Barbara Iza - superVET 2011 :) (1) Polecam Wszystkim tą lecznicę. Iza która na początku zajmowała się naszym... Dorka i Nelka Operacja się udała :) (1) Nasza mordka czuje się dobrze a wiadomo że narkoza u wiekowego psa, do tego... Kocio Dusia (1) Nasz kotek o imieniu Dusia miał zabieg u pana Doktora. Wszystko spokojnie,... K + M Gabinet godny polecenia (1) Moj kot uciekł kiedy go odnalazlam okazalo sie ze jest chory bylo to... bestiko najlepszy na lekarz ..powiedziałabym nawet, że cudotwórca :) (1) ..pies trafił do przychodni Pana Tomka w 2006 r., w stanie agonalnym.... kasia Pies, który najadł się wapna budowlanego (1) Wielkie dzięki za uratowanie naszej "Tośki" przed tygodniem najadła się wapna... hurko Jacek od Saby - opinia (2) Chodzę ze swoim psem do tej lecznicy "od momentu otwarcia drzwi" i... Jacek od Saby 100 % kompetencji, uczciwości, dobroci. (1) Polecam w 100% korzystam z tej lecznicy od 1997r. i z każdym rokiem jestem... Gabriela Polecam! (1) Z początku byłem sceptycznie nastawiony, bo jaki poziom może reprezentować... Beagle Opinia (1) Polecam wszystkim właścicielom czworonogów.Pełen profesjonalizm. Panie... Katarzyna Zaszokowana kompletnym brakiem etyki weteryniarskiej ze strony p.Filipowicza. (5) Witam! Weszłyśmy do gabinetu we trójkę; moja mama,( pani w podeszłym wieku a... HELENA Polecam (1) Chodzę tam z moim kotem, począwszy od sterylizacji skończywszy na drobnych... Ninka Najlepsza Klinika w Trójmieście (1) Czytam te opinie i nóż sie w kieszeni otwiera. Mieszkam we Wrzeszczu. Ze... Jadwiga Pecyna