Mirek - opinia (1) Dziekuje pieknie za mila serdeczna i zyczliwa profesjonalna usluge wykonania... Mirek Podziękowania dla Pani doktor Małgosi Nowatkiewicz (1) Wielkie podziękowania za przywrócenie naszej suni- Agi do zdrowia.... Magdalena Ś. sterylizacja (1) Polecam gabinet. Świetna, szybka, fachowa pomoc doświadczonych lekarzy. seterka
Kot Ramzes (1) Dziki Panu Doktorowi nasz kotek Ramzes żyje i ma się świetnie. Dziękujemy za... Kot Ramzes Karola - opinia (1) Pan Adam i Pani Ola to super ludzie zawsze i o każdej porze służą pomocą... Karola polecam!! (1) trafiłam do tej kliniki przypadkiem- niedziela chore zwierze...byłam w tej... justyna p. Najlepszy weterynarz (1) Pan Doktor kocha zwierzęta , chce je wyleczyć a nie zedrzeć kasę z... Marzena Stały lekarz naszego kota :) (1) Bardzo fajny zakład. Panie mają dużą wiedzę i dobry kontakt ze zwierzakami.... LM Ania i Martyna - opinia (1) Dziękujemy za pomoc w opiece nad naszym kotkiem. Zarówno Pani jak i Pan... Ania i Martyna Wdzięczny Scrapcio (1) Rewelacyjny specjalista!Prawdziwy przyjaciel zwierząt!Niezwykle cierpliwy i... Krzysztof jestem na tak (1) Podejście do pieska wzorowe diagnoza trafna nie naciągają na koszta.Nie... luiza Jestem niesamowicie MILE zaskoczona (1) Wspaniały doktor Kozłowski zajął się naszym chorym kotem. Zrobil mu rezonans... Joanna Wojciechowska gorąco polecam (1) Gorąco polecam lecznice Alter Vet. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Na... Paulina Wyciąganie kasy (1) Stanowczo nie polecam tej przychodni. Poszłam ze swoją już ponad 10-letnią... Karolina Podziękowania (1) Podziękowania za zaangażowanie w ratowanie mojego zwierzaka (koszatniczka)... Wioletta B Weterynarze z pasją! (1) Serdecznie polecam lecznicę i lekarzy weterynarii pracujących z prawdziwą... Paulina Weterynarz-Ratajski zdecydowanie odradzam!!! (1) Był lekarzem prowadzącym mojego 3letniego pieska. Szczepienia , odrobaczania... Agnieszka Malinowska Super Weterynarz (1) polecam wszystkim (ma wielkie serce dla zwierząt) Hanna kasia - opinia (1) Nasza sunia miała powikłania po porodzie jednakże Pan Doktor postawiła trafną... kasia Tak tak tak (1) Witam, od 8 lat leczymy tam nasze zwierzęta (2 psy i kot). Wszyscy... Monika