Jestem klientką od paru dobrych lat (1) Jestem klientką od paru dobrych lat a ponieważ zwierzęta mam od zawsze więc... renia Lekarz z powołania (1) Nie oddałabym mojego zwierzaka w ręce nikogo innego. Ann Dziękujemy Panie Pawle.... (1) Wspaniały weterynarz... wspaniały człowiek! Niestety, w naszym przypadku na... Kama
maćkowski - opinia (1) Zawsze fachowo, miło i tanio. Często kolejika ale da się wytrzymać. maćkowski SUPER WETERYNARZ (1) JUŻ PO RAZ DRUGI TRAFNA DIAGNOZA PO BADANIU PIESKA WETERYNARZ Z... GDYNIA CISOWA polecam (1) Jak najbardziej gabinet godny polecenia. Pan Piotr oraz Pan Bartek mają... Miśka Sterylizacja i kastracja oraz inne zabiegi (1) Panie Justyna i Małgosia zajmują się moimi kotami od dawna, a dziś wykonały... Magda - hodowca kotów z Gdańska Naprawdę polecam (1) Objeździłam i obdzwoniłam na prawdę wielu lek. wet. z okolicy. Miałam... Małgosia najlepszy wet (1) Lepszych nie ma po prostu! Odratował moje koty nie raz, nie dwa. Polecam... Dor. musialam byc miesiac na urlopie (1) moj psiak trafil z alergia...2 zastrzyki i gorzej w innej lecznicy... marian bezstresowo (1) Polecam gabinet, zabieg przeprowadzony bezstresowo dla kota, w przyjaznej... magda.gdansk zgłoś się tu gdy masz prawdziwy problem (1) Mój piesek jest już stary. Ma 15 lat. Odziedziczyłam ją w spadku po mojej... Ewa i Fisia GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) BARDZO GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do lecznicy trafiliśmy z... Mariusz z Wrocławia Nie polecam (1) Zawiozłam kota na echo serca i po otzrymaniu leków(6 dni) co dziennie było... izolda ODRADZAM (1) Bardzo niesympatyczne, zwłaszcza pani w ciemnych włosach. Wszystko krytykują... xyz Lekarz z prawdziwego zdarzenia. (1) Jestem zachwycona! Pan doktor (byłam u tzw. Seniora :-)) wykazal sie wiedza... Justyna Kabza Psy , koty i ptaki (1) Mogę z czystym sumieniem polecić ten gabinet. Dr Górka ratował mojego psa,... ekszpert TAK,TAK,TAK! REWELACJA!!! (1) Wszystko jak najbardziej sprawnie i profesjonalnie!! Tak powinno być,... Sandra K. nie polecam zdecydowanie (1) Pan doktor z wyjatkowo fałszywym uśmiechem na twarzy,chodze tylko na... Anna Nie polecam (1) Trafilismy do szpitala na dyzurze. Nasz pies mial infekcje drog... K i M