Niesamowity Weterynarz - oby więcej takich było... (1) Przyjeżdzam do Pana Tomka z Rumi z chomiczkiem. Może brzmi to śmiesznie, ale... Marta dr Ulewicz jest fachowcem (1) Gdyby tak nie było, to pewnie dawno już zmieniliibyśmy weterynarza,... Beata L. Chirurgia na najwyższym poziomie (1) Nasz pies (stary sznaucer olbrzym) pewnej nocy zaczął puchnąć w oczach i... Beata L.
POLECAM! (1) pierwszy weterynarz w Sopocie, który z pełnym zaangażowaniem podszedł do... pusia Najlepszy Doktor jakiego możesz sprawić swojemu przyjacielowi. (1) Bardzo konkretne i umiejętne podejście do zwierzęcia. Doktor przeprowadził... Anonim Pod wrazeniem.. (1) Doskonale podejscie do zwierzat, rowniez tych malych i trudnych w obsludze xD... Agnieszka eska - opinia (1) Byłam tam i wieki temu - z psem, którego obaj panowie nawet dokładnie nie... eska eska - opinia (1) Do tej lecznicy mam bardzo daleko - jednak wielokrotnie pobierałam tam krew -... eska eska - opinia (1) Bardzo goraco polecam pana Krzysztofa choć bywa nieco szorstki ale to dobry... eska Dr Poplawski - TAAK, Borcowski ?! NIEE!!!! (2) Dr Poplawskiego polecę każdemu z ręką na sercu, w każdej sytuacji gdy inni... Marzena eska - opinia (1) Pan Popławski to nasz wet od dawna - leczy nam psy, koty, dzikie koty,... eska Kasia - opinia (1) swietni lekarze, zarówna pan Adam jak i Paweł. od zawsze lecze w tych... Kasia Nic dodać, nic ująć (1) Pełen profesjonalizm, pasja i zamiłowanie... Odkąd się o nim dowiedziałam... jakaja polecam!!!!! (1) Profesjonalne podejście po "pacjentów" oraz miła atmosfera. Od lat korzystam... Magda Najlepszy (1) U Pana Tomka leczę moje zwierzaki od zawsze, pamiętam jak jeszcze przyjmował... Zwierzomaniaczka bardzo polecam (1) Pan doktor jest bardzo kompetentny i profesjonalny. Operację wycięcia 2 listw... Agnieszka Najlepszy (1) Moja rodzina ma obecnie 3 psy i jeszcze do niedawna królika. Wszystkie... Magdalenaem Pełen profesjonalizm i oddanie (1) Pierwsze pytanie, jakie padło, gdy pojawiłam się u dr Bandury z wtedy... EMKa POLECAM BARDZO!!! (1) Profesjonalne podejście do wszystkiego,co związane z moim pupilem.Od ponad... NIKITA Joanna Gardzielewska - opinia (1) Leczono tam mojego owczarka niemieckiego po wypadku.Opieka... Joanna Gardzielewska