dot.lecznicy (1) Wspaniali i cierpliwi fachowcy. Teraz leczę pieska , chorego na raka płuc.... Stefan Żbikowski POLECAM!!!! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą wiedzieć co dolega ich zwierzakowi, bo tu się... stały klient- hodowca labradorów "Bruno" (1) Dr PIOTR - Świetny specjalista posiadający b.dużą wiedzę,... Busia
POLECAM!!! (1) Jestem bardzo wdzięczna za pomoc mojemu psu. Pan Doktor podjął skuteczne... Katarzyna opinia (1) W sobotę udałam się z kotem do leczniczy,ponieważ kotu leciała z nosa krew i... Wiesława Marciniec Kot zdrów, myszy mniej (1) Otóż, muszę przyznać a zarazem pochwalić fachowe wykonanie zabiegu na mojej... Zadowolony klient Dziękuję za uratowanie króliczka! (1) Dziekuję serdecznie w szczególności najlepszej Dr. Szczędzinie oraz dr.... Vena NIE! NIE! NIE! (2) Zdecydowanie nie polecam i odradzam wizyty u dr POPŁAWSKIEGO. SKANDALICZNE... Kamila Jerzy Kończak (1) Od kilku lat walczyłam u swojego psa z zapaleniem uszów, jeździłam od lekarza... Ania LEKARZ Z POWOŁANIA - KOMPETENTNY I O DOBRYM SERCU !!!!!!! (1) Bardzo DZIĘKUJĘ za wszystko . . . Kasia Polecam !!! (1) Pan weterynarz lubi zwierzęta w pierwszej kolejności ,potem kasę - zarabiać... NiKiFoR ZDECYDOWANIE GODNE POLECENIA (1) Bardzo sympatyczna atmosfera, fachowa obsługa, moja ŚRUBKA - kotka - mimo... Ania SZCZERZE POLECAM (1) Szczerze polecam. Byliśmy z naszym szczeniakiem na 1szym szczepieniu. Oprócz... York Lekarz z powołania (1) Polecam tego lekarza z ręką na sercu. Byłam u niego wielkorotnie nie tylko z... Joszka Lekarz weterynarii nr 1 (1) Najlepszy fach, wiedza, podejście czyni z tego lekarza jedynym opiekunem... Artur Baron Lubię to! (1) Mój kot miałknął LUBIĘ TO. Profesjonalna obsługa i miła atmosfera. USG w... mm Stanowczo odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jestem załamana przychodnią w Pruszczu. Miesiąc temu wzielismy 8 -tyg suczkę,... Krysia Zwariowali z tą ceną (2) Ostatnio byliśmy obciąć pazurki u pieska(mały maltańczyk). Na początku... dominik174 Brysiu (2) Pan doktor bardzo miły, delikatnie obchodzi się ze zwierzątkiem. Trudno na... Dobrawa K. Po prostu fachowa opieka (1) Ta lecznica została mi polecona w związku z poważną chorobą mojego kota i nie... kotek Pirat :)