masakra i drożyzna (2) pojechałem z psem, uszkodzenie kręgosłupa, wystarczyło podać lek... Krzysiek POLECAM !!! (1) Bardzo polecam tą przychodnię. Jet świetnie wyposażona, czyściutka, nowiutka... Właścicielka Labradora Mam do nich wielkie zaufanie (1) - i zawsze wychodzimy zadowoleni- to znaczy mój pies i ja...a Misza leczy sie... Magda
Simply The Best (1) Nasz kocur FoFo był pacjentem Pana Tomka od swego urodzenia. Nic wielkiego... Julita Ropo macicze u Naszej suczki (2) Witam przez przypadek trafiłem na tą stronę , a co za tym idzie chciałbym się... fera Super (1) No co prawda mój piesek nie lubi wizyt w klinice, zresztą poprzedni równiez... właścicielka kundelka Stały Klient - opinia (1) Naprawdę polecam.Pani Dominika to lekarz i osoba z wielkim sercem, nie tylko... Stały Klient odradzam (1) Wg mnie najgorszy z możliwych weterynarzy. Arogancji, nie widać zamiłowania... Mario Polecam wszystkim kochającym zwierzęta! (1) Cieszę się bardzo, że trafiliśmy w końcu z chorującą kotką w dobre ręce,że... Renata Pietras PROFESJONALISTA (1) Wspaniały weterynarz ,świetny fachowiec,polecam zdecydowanie !!!!!! andrez Rewelacja (1) Pani Małgorzata to najmilszy lekarz pod słońcem. Jakby mogła to by serce... K.Maj POLECAM!!!!! (1) Ostatnio byłam na pierwszej wizycie z moim dwu miesięcznym pieskiem.Wszystko... ewa O.A. - opinia (1) Mój szczególnie wrażliwy pies korzysta z tego gabinetu już od dłuższego... O.A. POLECAM! (1) Polecam jak najbardziej. Szczególnie Dr. Wiercińskiego ale i Dr. Brzeski i... Magda nie polecam!! (1) Jak osoba poniżej podzielam opinię, że ceny są z kosmosu i również czułem się... były klient Profesjonalnie i milo (1) Dzieki lekarzom z tej kliniki moja suczka po wypadku samochodowym biega... Agnieszka Odradzam!!!uważajcie!!! (1) Panie z gabinetu są nie miłe i nie kompetentne. Dają mylne diagnozy.Uważam,... Nigdy więcej Godni polecenia... (1) są wszyscy pracownicy szpitala. Fachowi, mili i zawsze pomocni. Specjalne... Katarzyna W. rewelacja (1) Rewelacyjni czarodzieje! Pozdrawiam. joanna XYZ (1) Mam 6 lat, nazywam się Pinokio i jestem czarakternym jamnikiem... Anna Chmiel