Wiedza, praktyka i pasja (1) Państwo Łukuć to nie tylko znakomici lekarze lecz prawdziwi przyjaciele... Ilona super (1) Kilka dni temu odebrałam psiaka z hotelu u pani Ewy, i super. Piesek mieszkał... Anna gorąco polecam (1) Pani Ewa Jasińska wyleczyła mojego psa, cierpiącego na bardzo rzadko... Anna Kamińska
POLECAM!! (2) Serdecznie polecamy tą przychodnię. Nie łatwo znaleźć taką trójkę fachowców,... Marco i Alicja Polecam!!!! (1) Jestem zadowolona, drugi raz byłam ze swoim psem. Państwo Kraszewscy mają... Ania właścicielka psiaka (1) Witam! Szczerze polecam doktor Iwonę która bardzo pomogła nam w sytuacji... Ola polecam szczerze (1) Ewe Jasinska polecamy pod kazdym wzgledem, od lat leczy/szczepi nasze koty i... Z.Jemieluch ODRADZAM (1) mój pies walczy o życie... nie wiem, czy to brak kompetencji, czy gorszy... Karola Polecam (1) Zdecydowanie polecam. Sama trafilam tam z polecenia i jak najbardziej- nie... R.K. polecamy bo warto (1) Wspaniała Pani Doktor o wspaniałym sercu i ogromnej wiedzy z zakresu leczenia... Dorota i Witek Polecam (1) Jestem 100% zadowolony z wykonywanych usług. Polecam wszystkim. Przyjazna... Piotrek Serdecznie polecam! (1) W kwietniu sterylizowałam moją kotkę. Nie dość, że załapałam się na świetną... megs Uważna opieka. (1) Kot po wypadku, sprawnie, fachowo i delikatnie zaopiniowany. Miło wiedzieć,... NormalsSopot Milka, Tofik i Mocca polecają ;] (1) Nasze dwa koty (Milka i Tofik) oraz psina (Mocca) z radością chodzą do Igi i... Fiłek & Milka Profesionalisci (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Lecznicy. Lekarze weterynarii tam pracujący... Stefan Niesamowita Pani Doktor! (1) Pisze w imieniu swoim i kotki - Lusi:) Pani Doktor jest cudownym człowiekiem.... Iwona Troskliwy lekarz (1) Z usług lekarskich pani Ewy korzystam już dobrych parę lat. Jako... Olga Tulejko to jedyni weterynarze, którym ufam (1) Od lat jeździłam do nich z moim psem, teraz przywożę także koty. Zawsze... Alicja aga - opinia (1) Wielkie podziękowania dla lekarzy za fachowość, oraz ogromne serce. Jest to... aga magda - opinia (1) prawdziwy fachowiec z powołania! nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak... magda