Lekarz z Powołania (1) To jest lekarz który leczy i pomaga ludziom w leczeniu choroby swoich PUPILI... Marek Ewa WIRKUS fachowa pomoc (1) Do lecznicy trafiłam z kotem, który przestał chodzić. Ze zdjęcia rtg... KA Bardzo, bardzo .................POLECAM!!! (1) Bardzo polecam tą przychodnię. Panie weterynarz przemiłe, przesympatyczne i... Anna
BARDZO DZIĘKUJEMY !! (1) Bardzo dobra placówka- szczególnie dla właścicieli dużych psów,które można... Ewa G. Wielbicielka - opinia (1) Korzystam z usług od jakiś 4 miesięcy. Jestem bardzo zadowolona. Moja sunia... Wielbicielka Dr Stokowski najlepszy w Gdyni (2) Z całego serca polecam doktora Stokowskiego. Uratował mi kota, wyleczył też... MAgdalena Weterynarz z powołania (1) Rewelacyjny lekarz! Pomaga jak może, niezależnie od tego, czy ktoś ma kasę... Tomek Polecam (1) Dziękuję doktorowi Ratajskiemu za uratowanie psa, który zapchał sobie jelita... Maja Zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm, super podejście do zwierząt. Nawet żółw otrzymał... Marta Z profesjonalna przychodnia (1) Leczę swoje pieski w tej lecznicy od dłuższego czasu i jestem bardzo... MonikaL Polecam! (1) Szczerze polecam klinike. Moj pies byl chory, lekarz od razu zalecil badania... Pacjent to nie lecznica!! (3) niestety to nie lecznica tylko fabryka!! z przykroscia moge powiedziec iz... ja POLECAM!! (2) Jestem właścicielem 5 letniego amstafa....z dnia na dzień mial problemy z... g. Kastracja kocura (1) Zaczne od tego, że bez problemu mogłem umówić dogodny termin praktycznie z... WB pełen profesjonalizm (1) Tyle razy odratowali moją kotkę, że jestem im wdzięczna do końca zycia.... KAsia przyjaciółka zwierząt (1) Serdecznie dziękuję Wszystkim pracownikom tej lecznicy. Od 33 lat moje... Lidia KOT (1) to juz drugi nasz kotek u trgo weterynarza, poszliśmy tylko dlatego tam ze... KOT zdecydowanie polecam (1) Mój pies jest szczęśliwy i niezmiernie wdzięczny pani dr Szadkowskiej i pani... Jola W. Dr.Wyszyński skazał mojego psa na śmierć (3) Ja do tej pory do ostatniej wizyty myślałam że to dobry lekarz ale się... Aneta człowiek o dużym sercu (1) Pan Tomasz to profesjonalista, nie traktuje zwierząt przedmiotowo, sam mam... Michał P.