Jedno slowo - SUPER (1) Chodzę do tej przychodni od lat i mam tylko dobre słowa do powiedzenia o... Floydzinski Super pomoc (1) Mój pies nie chodził już od 2 tyg. Trzy wizyty , fakt bolesne zastrzyki, ale... Robert Fantastyczna. (1) Fantastyczna klinika. Zwierzakami zajmują się uśmiechnięte, baaaardzo... Kasia
MIDOOO i natalia :) Dziekujemy ! (1) Jestem wlascicelka 7 tygodniowego maltańczyka..maluch bardzo ciezko... natalia Gorąco polecam (1) Miałam wiele pytań i wątpliwości dotyczących mojej suni, która urodziła... Dorota Saath Rewelacja (1) Świetni lekarze: bardzo sympatyczni, widać że robią to co kochają - są... Joanna Dziękuję za uratowanie życia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. W nocy zrobiono rezonans magnetyczny i zabieg... Marek ODRADZAM !!! (2) Pani w bardzo krótko obciętych włosach - arogancka i niegrzeczna w stosunku... opiekun zwierzaczka Kochają zwierzaki (2) Mam dwa duże psy. Wizyty co kilka miesięcy. Profesjonalnie, sympatycznie,... Janusz przychodnia weterynaryjna na plus :) (1) Mój piesek leczy się w Chrisvet od około 3 lat i od samego początku spotykamy... Asia i Felka Super!!! Polecam!! Rewelacja (1) Polecam ten gabinet. Miła sympatyczna i profesjonalna obsługa. Panie są... Justyna Sterylizacja kici (1) Dziękuję pani doktor za wysterylizowanie mojej kotki. Kicia czuje się... A. :( (2) Proszę porozmawiać z pracownicą - ciemne krótkie włosy niska i szczupła. Nie... Agnieszka POLECAM z całego serca:) (1) W marcu moja jamniczka miała przeprowadzony zabieg sterylizacji w gabinecie... Kamila NAJLEPSZE, NAJBARDZIEJ FACHOWE, ODDANE I KOCHAJĄCE ZWIERZAKI PANIE WETERYNARZ W CAŁYM TRÓJMIEŚCIE (1) Z pomocy Magdy i Moniki korzystam niezmienne od 9 lat. Zwierzaków mam całą... Magda Bilińska Doprowadzenie do śmierci kota. (3) Kot z krwiakiem po ugryzieniu w okolicach gardła trafił do kliniki pod koniec... Krzysztof Świetny weterynarz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Polecamy wszystkim bardzo bardzo bardzo. Uratował życie mojemu Maxowi już 2... Max z rodziną :) ropomacicze u szynszyli (1) Szynszyla zachorowała kilka tygodni temu. Różni lekarze z powodu braku... Justyna Sympatyczna Pani doktor (1) Dla mnie i mojego kotka najważniejsze jest żeby lekarz był uczciwy. Pani... Wioleta Super weterynarz! (4) Bardzo dobre podejście do małych pacjentów. Pani doktor zawsze wszystko... Iza