Lekarz weterynarii godny zaufania (1) Chciałabym polecić wszystkim Lecznicę dla zwierząt Pani Ewy Jasińskiej.... KzL Fachowa, profesjonalna pomoc (1) Dziękuję dr Zarankowi za pomoc w niedzielny wieczór, pełen profesjonalizm... Gosia Zdecydowanie nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam!!! Poszłam na wizytę do Pani Dokor, ponieważ mój... katarzyna
Zdecydowanie polecam (1) Muszę przyznać, że po wizytach w kilku przychodniach weterynaryjnych dopiero... Mandy Rewelacyjni lekarze, profesjonalna obsługa!!!!!! (1) Moja suczka Kaja przeszła skomplikowaną operację. Ze względu na wiek (ma 13... Grażyna Edyta - opinia (1) Trafiłam tam zupełnie przez przypadek - teraz myślę , że było to po prostu... Edyta NIEROZPOZNANIE CHOROBY (3) POSZLAM Z MOIM PIESKIEM DO TEJ LECZNICY PAN DOKTOR NIE BADAJAC PSA TYLKO PO... ZAWIEDZIONY ostatnia wizyta (1) Odkąd pamiętam zawsze chodziłam z psem do gabinetu w Pasażu Chełmskim.... Katarzyna Szczerze polecam!!! (1) Do gabinetu tego trafiłam z nagłym przypadkiem mojego psiaka i już po... asia Odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nie polecam lekarza Jarosława Kończaka!!Byłam na wizycie kontrolnej oraz 2gim... * Rewelacja! (2) Prawdziwi lekarze z powołania, miłośnicy zwierząt. dobrzy fachowcy. Pełen... Krycha Dziękuję!!! (2) Maksio był - do czasu - zdrowym psem. Jednakże, gdy coś się złego działo... zgagawa Gdynia "Weterynarz rodzinny" (1) Pan Adam Makowski jest naszym "rodzinnym weterynarzem od roku 1983. W tym... Zofia luna (1) krótko mówiąc uratował psince życie wioletta Świetny weterynarz (1) Do Pana Kreffta trafiłam po tym jak w innej lecznicy powiedziano, że moja... m. WETERYNARZ Z POWOŁANIA (1) Trafiliśmy zupełnie przypadkiem - jak to w nowym miejscu zamieszkania.... Hanna i Ireneusz MAKUCH polecam!!! (1) Mam szczurki i Pani doktor zawsze mi pomoże. Jak czegoś nie wie i coś ją... Chełmianka polecam (1) super lekarze z powołaniem ;) świetna fachowa obsługa. Polecam gorąco aga Lekarz z powołania! (1) Takiego weterynarza można szukać jak igły w stogu siana! Już coraz mniej jest... Beata i Marcin Nie polecam! (1) Przykro mi, że tam pracują tak oschli ludzie. Tak na prawdę ta lecznica to... Beata i Marcin