ABSOLUTNIE ODRADZAM (2) Mój pies ma rozpoznane niewydolnosc nerek. Jedynym ratunkiem po otrzymaniu... Ola Polecam! (3) Polecam! Fachowa obsluga, zajeli sie moim zwierzakiem. Bylam u innych... Magda Elwira - opinia (1) Do tej przychodni chodzę od wielu lat . Zawsze jesteśmy przyjmowani z... Elwira
RE WE LA CJA !!!!! (1) Pani dr. Taube ma moja dozgonna wdziecznosc za uratowanie dwoch moich... posiadacz dwoch kotow i psa :) Polecam lekarza Piotra (1) Stale chodzimy do lekarza z naszymi dwiema adoptowanymi sunkami. Jedna to... Do Natalia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetu w Gdańsku.Mój pies miał złamaną... Natalia NIE POLECAM!!!!! (1) Wszystkim odradzam tą Panią Weterynarz! Mimo iż jest sympatyczna, to jej... Ania POLECAM!!! (1) Serdecznie polecam wszystkim, Pan Doktor jest naprawdę niesamowity - widać że... Ania Wiedza, praktyka i pasja (1) Państwo Łukuć to nie tylko znakomici lekarze lecz prawdziwi przyjaciele... Ilona super (1) Kilka dni temu odebrałam psiaka z hotelu u pani Ewy, i super. Piesek mieszkał... Anna gorąco polecam (1) Pani Ewa Jasińska wyleczyła mojego psa, cierpiącego na bardzo rzadko... Anna Kamińska POLECAM!! (2) Serdecznie polecamy tą przychodnię. Nie łatwo znaleźć taką trójkę fachowców,... Marco i Alicja Polecam!!!! (1) Jestem zadowolona, drugi raz byłam ze swoim psem. Państwo Kraszewscy mają... Ania właścicielka psiaka (1) Witam! Szczerze polecam doktor Iwonę która bardzo pomogła nam w sytuacji... Ola polecam szczerze (1) Ewe Jasinska polecamy pod kazdym wzgledem, od lat leczy/szczepi nasze koty i... Z.Jemieluch ODRADZAM (1) mój pies walczy o życie... nie wiem, czy to brak kompetencji, czy gorszy... Karola Polecam (1) Zdecydowanie polecam. Sama trafilam tam z polecenia i jak najbardziej- nie... R.K. polecamy bo warto (1) Wspaniała Pani Doktor o wspaniałym sercu i ogromnej wiedzy z zakresu leczenia... Dorota i Witek Polecam (1) Jestem 100% zadowolony z wykonywanych usług. Polecam wszystkim. Przyjazna... Piotrek Serdecznie polecam! (1) W kwietniu sterylizowałam moją kotkę. Nie dość, że załapałam się na świetną... megs