sprostowanie (1) Czytajac opinie mysle ze opinie ktore czytam na rozne interesujace mnie... Monika Krupska Polecam, bardzo dobry specjalista (2) Polecam wszystkim, którzy mają problemy z oczami swoich pupili. Doktor... Joanna Gorąco polecam- pełen profesjonalizm!!! (2) Od dawna szukałam weterynarza, który sprosta moim wymaganiom i mojego psiaka... Edyta
oplaty (2) Moze i podejscie do opieki jest ok ,jednak ceny a szczegolnie za szczepienie... krystyna Bezkonkurencyjni :)) (1) Wystarczy raz przyjechać do nich i zobaczyć ilu mają małych i dużych klientów... Ania, Sony, Stefa,Mefisto i Jaga k.c. - opinia (1) Super podejście do zwierząt. Do ludzi też :) Panie odpowiedzą na każde... k.c. świetni fachowcy! (1) Z każdym z trzech lekarzy miała do czynienia, niestety poza dr Bandura... Dagmara Rozbili mnie na ułamki (1) Właśnie od niech wróciłem, i aż nie wierze ze bylem tam gdzie bylem. Bardzo... Ariel Grodziki Super Weterynarz (1) Bardzo miła obsluga ... Mój pies czuł się bardzo dobrze w towarzystwie pani... Cola end Sandrusia Lekarki z sercem !!! (2) Polecam z czystym sumieniem i z całego serca ten gabinet weterynaryjny!!!... Agnieszka D. NIE POLECAM!!! (2) Porażka! Kobieta nie mogła zdiagnozować czemu kotka wykrztusza ślinę ! Dała... InzaghiX Hodowla York Biewer-polecam (1) Witam,mam hodowle pięknych rasowych piesków,dla mnie moje pupile są bardzo... Doce Meu Aluno od Kajtusia (1) Nie jadłem,bolało mnie strasznie.Mam raka śledziony.Ale dr.Eryk Ratajski dał... Kajtuś Bardzo polecam! (1) Z moim wiecznie zatwardzającym się kotem błąkałam się po różnych lecznicach w... Maja Z secem do kotów (1) Bardzo podoba mi się podejście państwa Łukuć do moich kotek, są nie tylko... ruth POLECAM! (1) Jesteśmy bardzo zadowolone z Chrupką z profesjonalnej obsługi w tym... ja E. Szafran - opinia (1) Super sympatyczni lekarze z powołania. Widać jak kochają zwierzęta. Gorąco... E. Szafran Pan doktor Sobotka uratował mi psa (1) Pan Adam od razu zdiagnozował ropomacicze i następnego dnia (niedziela)... winters Profesjonalizm i miłość do zwierząt (1) Dr Sobotka jest the best! Wykonał zabieg usunięcia macicy u mojej 10-letniej... bet nigdy więcej (3) W środku tygodnia zaszczepiliśmy pieska (cały pakiet) w przychodni Cztery... ze złamanym sercem