Szczerze polecam (1) Dzisiaj z konającym pieskiem byłem w tym gabinecie. Psa niestety nie dało się... Wiesiek polecam dr Zalewskiego (1) Od kilku lat chodzimy do dr Zalewskiego, gorąco polecam, bardzo nam pomógł,... eM fantastyczni (1) Minął rok od kiedy pierwszy raz weszliśmy do gabinetu. Fantastyczne... Asia D
NIE POLECAM....NIESTETY (1) Mam dwa psy i jesteśmy stałym klientem gabinetu Awet i Awet plus, ale chyba... mirek zdecydowanie polecam (1) Bardzo polecam weterynarię Amicis. Mimo, że nie mam blisko, bo dojeżdżam z... justyna zwierzak w dobrych rękach (1) Nie znam się na medycynie zwierząt, dlatego korzystam z usług specjalisty.... Jola, właścicielka białej kotki Polecam serdecznie Przychodnie Arkadię (1) Jestem jej stałym klientem, a w zasadzie mój sznaucer i szczerze bardzo... Gabriel Doskonały gabinet! (1) Podpisuję się pod tym,co napisali już inni komentujący: wspaniałe,pełne... Spirit powołanie (1) Ze świecą szukać takiego kompetentnego weterynarza jakim jest Pan Jurek... pawelus BARDZO POLECAM. URATOWALI MI KOTKE! (1) ZDECYZOWANIE na TAK. od marca2012 leczę u nich schorowaną i bardzo zle... stała klijentka Najlepszy Lekarz w trójmieście (1) Pan Adam uratował naszego kanarka u którego aluminiowa bransoletka... Ewa Weterynarz przyjazny pieskom malym i duzym:) (1) "hau hau:D jestem yorczusiem Bibi i mialam dzis zlamanego zabka, mialam... Bibi i Ania Profesjonalizm i dbanie o psiego klienta :) (1) Przez lata posiadania zwierzaków miałam okazję poznać wielu trójmiejskich... Oluna SUPER FACHOWCY!!!!!!! (2) Mój pies miał wypadek.Zajęto sie nim profesjonalnie.Miał złamaną miednicę i... Rubiczkowa NIE POLECAM (1) NIE POLECAM AMICIS BO PACJENTÓW TAM SIĘ PRZYJMUJE JAK NA TAŚMIE W FABRYCE, DR... CLEOPATRA Gdzie podziali się lekarze? (4) To była świetna klinika z naprawdę kompetentnymi lekarzami współpracującymi z... Wierni, ale rozczarowani "pacjen Dr Popławski - wspanialy lekarz , cierpliwy człowiek! (1) Do dr Popławskiego trafilismy kilka lat temu i nie wyobrażam sobie że... Megusta Polecam.Nasz piesek został uratowany. (1) Trafiliśmy do tego szpitala późnym wieczorem z pogryzionym przez wilczura... Właściciele Toffiego Najlepsza lecznica w całym Trójmieście! (jak nie na pomorzu) (1) Moim skromnym zdaniem to najlepsza lecznica w całym Trójmieście. Każda z Pań... Ania polecam idealny weterynarz (1) Pan Rafał jest weterynarzem z powołania a nie jakimś naciągaczem jak... Joanna