dotyczy opinii " Dr.Wyszyński skazał mojego psa na śmierć" (1) Jestem społecznikiem na rzecz psów z 15letnim doświadczeniem i dużo wiem na... Henryka Bucza Najlepszy! (2) Doktor Wyszyński jest najlepszym weterynarzem, mialam okazję odwiedzić kilku... agata polecam szczerze! (1) Leczę u pani Ewy trzy psiaki.Pani Ewa uratowala moja sunie spad lap... zaneta
nie polecam (4) ta pani umie tylko szczepienia robic na czym innym sie nie zna, kazde zwierze... anonim odradzam wszystkim!!! (2) Wszystkim serdecznie odradzam korzystania z usług tego weterynarza,... ania Przyjemność (1) Jestem bardzo zadowolona z tej Kliniki. Od ponad 6 lat korzystam z jej usług.... Dzienisz Życzliwi i profesjonalni (1) Do szpitala trafiliśmy z kulejącą 11-letnią suczką. Ze względu na wiek... Jacerek Pikuś lubi tę klinikę (1) Moi drodzy miłośnicy psów,w tej klinice leczą z sercem!strasznie się bałam że... Anastazja Sławomira sprostowanie (1) Czytajac opinie mysle ze opinie ktore czytam na rozne interesujace mnie... Monika Krupska Polecam, bardzo dobry specjalista (2) Polecam wszystkim, którzy mają problemy z oczami swoich pupili. Doktor... Joanna Gorąco polecam- pełen profesjonalizm!!! (2) Od dawna szukałam weterynarza, który sprosta moim wymaganiom i mojego psiaka... Edyta oplaty (2) Moze i podejscie do opieki jest ok ,jednak ceny a szczegolnie za szczepienie... krystyna Bezkonkurencyjni :)) (1) Wystarczy raz przyjechać do nich i zobaczyć ilu mają małych i dużych klientów... Ania, Sony, Stefa,Mefisto i Jaga k.c. - opinia (1) Super podejście do zwierząt. Do ludzi też :) Panie odpowiedzą na każde... k.c. świetni fachowcy! (1) Z każdym z trzech lekarzy miała do czynienia, niestety poza dr Bandura... Dagmara Rozbili mnie na ułamki (1) Właśnie od niech wróciłem, i aż nie wierze ze bylem tam gdzie bylem. Bardzo... Ariel Grodziki Super Weterynarz (1) Bardzo miła obsluga ... Mój pies czuł się bardzo dobrze w towarzystwie pani... Cola end Sandrusia Lekarki z sercem !!! (2) Polecam z czystym sumieniem i z całego serca ten gabinet weterynaryjny!!!... Agnieszka D. NIE POLECAM!!! (2) Porażka! Kobieta nie mogła zdiagnozować czemu kotka wykrztusza ślinę ! Dała... InzaghiX Hodowla York Biewer-polecam (1) Witam,mam hodowle pięknych rasowych piesków,dla mnie moje pupile są bardzo... Doce Meu Aluno