dr. E.Ratajski - WIELKI CZŁOWIEK (2) dr. E.Ratajski jest wspaniałym człowiekiem. Kiedy po kilku nieudanych... Michał Maliga uśpienie pieska (1) właśnie w tym gabinecie dziś musiałam usypać pieska , choć nadal cierpię to... Asia Super! (1) Bardzo sympatyczni i kompletentni Państwo. Zarówno pani, jak i pan weterynarz... anka2506
Marka własna - Lekarz Piotr! (1) Jako właściciel buldoga francuskiego często odwiedzam gabinet. Ostatnio... Marek ocena pracy weterynarzy (2) Od bardzo wielu lat korzystam z usług tej Przychodni i jestem bardzo... Barbara Piszczyk królik (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Polecam wszystkim waldo Polecam serdecznie (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim moim znajomym. Obie Panie mają bardzo... Marta Rucia - opinia (1) Witam z całego serca polecam tą lecznicę. Pani weterynarz , która tam pracuje... Rucia namiooot - opinia (1) mój piesek musiał przejść zabieg usunięcia mleczaków ,które mu nie wypadły,... namiooot dyżur (1) po kilku wizytach stwierdzam, że jest tam bardzo miła obsługa, dziś na nocnym... cichol1 Bardzo fachowa opieka (1) Poszliśmy na wizytę z naszą wiekową sunią, bo od kilku dni była w bardzo złej... Anna Lekarz z dużą wiedzą i wielkim sercem! (1) Polecamy bardzo gorąco usługi pani doktor M. Barancewicz - prowadzi naszego... Hades Serdecznie polecam (1) Widać że, p.Gabrysia i p.Przemek kochają to co robią i naprawdę chcą pomóc... Dominika Najlepsza (1) Polecam z całego serca.Miła i fachowa opieka. Lekarze weterynarii z... Agnieszka Dziękuje i polecam! (1) Dziękuje całej klinice za pomoc dla naszego psa! Nie dosc,ze jechalismy z... Zadowoleni Weterynarz który nie tylko leczy (1) Dr Popławski jest lekarzem który w pupilu widzi nie tylko chore zwierzę ale... tuguli kotki dwa mają się świetnie (1) Od ponad dwóch lat Pani doktor z klinika "Cztery łapy" zajmuje się moim... Sanda i wdzięczne koty Magda - opinia (1) Jestem dumną posiadaczką owczarka niemieckiego,który ma 10 lat i ze względu... Magda Bardzo zadowolona,korzystałam z usług już dwa razy (1) Korzystałam już dwa razy z usług Szpitala.Ostatnio byłam z kocurem na... Kasia Nie pojde wiecej (2) trafilam do tej lecznicy 8-9.12.2012 , niestety byl weekend i tam w poblizu... dorota