Kasia - opinia (1) Jestem włascicielką dwóch piesków pysi i benia do pana Wojciecha chodzę od... Kasia polecam (1) Polecam powierzenie swojego pupila w ręce doktora Pawła Makowskiego (głównie... zadowolona:) Vet Centrum (1) Dr. Rogalska świetny fachowiec - szczerze polecam. zeplet
Gorąco polecam (1) Miejsce jak najbardziej warte polecenia. Wspaniały i życzliwy lekarz.... Anna Polecam :) (1) A my jestesmy bardzo zadowoleni z obu Pań. Jako jedyne wsrod wielu... kapsztad ODRADZAM (3) Bardzo niemiłe, opryskliwe i niewiele wiedzą. To już mój 2 pies, ale zmian w... xdfghjk ... (1) Weterynarz nie jest zły, jeśli przychodzi się do niego z błahymi rzeczami.... madzix pterion - opinia (1) Lepszej lecznicy ze święcą można szukać. Mój kolejny pies sam mnie prowadzi... pterion Super lecznica (1) Polecam, wiem jak lecznica wygląda zarówno od strony pacjenta jak i lekarza.... Sasza Sympatycznie (1) Było bardzo miło, Gomez wyzdrowiał i ma się bardzo dobrze. Gorąco polecam... Anna113 polecam! (1) bardzo dziekuje dokotorom z Awetu za uratowanie Pusi! Aniela zaangażowanie (1) zgodzę się z przedmówcą, że panie lekarz są młode, ale dzięki temu nie... Pawlikowski Polecam (1) Mam 3 psy i nie oddałabym ich nikomu innego pod opiekę. Polecam szczególnie... Iwka Czarny (1) Pan dr bezinteresownie zajmuje się psem pozostawionym przy budzie w tą... MJA Energia Grzegorz Heft Słabiutko (1) Młoda dziewczyna, zarzuciła mnie paroma weterynaryjnymi hasłami i próbowała... makaron :) - opinia (1) Polecam tą przychodnie weterynaryjna poniewaz panie znaja sie tam na tym co... :) Smierć mojej suczki (3) Wszystkim odradzam jakiekolwiek zabiegi u tego weterynarza.Właśnie w lutym... Marzenna Marchocka Wróbel Nie znam lepszej lecznicy! (1) Mój królik już dwa razy został uratowany- miał zator. Za każdym razem dobrze... Gosia posiadaczka kota - opinia (1) Fachowa i rzeczowa Pani Doktor, a ceny konkurencyjne. Zwykłe szczepienia są... posiadaczka kota Genialne! (1) Byłam z moją króliczką w Altervecie i Pani doktor odrazu podjęła leczenie.... Króliczyca