Polecam bez dwóch zdań :) (1) No może napisze te dwa, no, cztery zdania :) Króliczka ma umówiony zabieg... Oxyviana Polecam (1) najlepszy weterynarz w trójmieście!!! zzz Polecam (2) Przyjaźnie, rzetelnie i profesjonalnie Elżbieta Zaremba
POLECAM , POLECAM, POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W końcu znaleźliśmy "naszego" odpowiedniego weterynarza , który z... Martyna Legomina TAK (1) Cóż, Parę lat temu moja 16 letnia kotka miała guzka na sutku, większość... Klaudia Polecam tę lecznicę! (1) Miałam ciężko chorego psa, byłam z nim w innej lecznicy, gdzie był leczony... Maria Z ciężkim sercem:) (1) Generalnie do lecznicy i tak walą już tłumy, więc może nie powinnam pisać... Mary Bardzo dobry wet (1) Bardzo fachowa, miła i sympatycza obsługa weterynaryjna. Widać, że są to... Bartosz Profesjonalnie,fachowo, spawnie (1) Negatywne opinie na temat lecznicy dodają osoby, które najwyraźniej nie mają... zadowolona od lat polecam (1) Bardzo miło i profesjonalnie. Panie naprawdę lubią zwierzaki i zajmują się... agnieszka KK1985 - opinia (1) Polecam KK1985 SUPER (1) polecam Przychodnie w Pruszczu Gdańskim na ul. Cichej. Zawsze przemiła Pani... stefan i przyjaciele. Doskonała metoda sterylizacji kotek (1) Pani doktor Małgorzata Łukuć wykonała kilka dni temu zabieg u mojej kotki, a... Adriana Dziękujemy (1) Nasza sunia przez dwa miesiące chorowała, dwóch lekarzy, pomimo długich i... Hania Boniusia (1) Zawsze miła i fachowa porada, mam wrażenie że to najlepsza lecznica w Gdańsku... Marta zdecydowanie polecam gabinet (1) Mój pies - 9 letni boxer miał zabieg usunięcia guza. Obie Panie wszystko... Kasia i boxer Drago Polecam! (1) Zarówno Pan doktor, jak i Pani doktor są przesympatyczni, profesjonalni, nie... A polecam ten gabinet! (1) Jest to najlepszy gabinet na jaki trafiłam w pruszczu. Długi czas szukałam... Ewa Młodzi, dynamiczni, zaangażowani ciałem i duchem - Polecam! (1) Benkowski & Hajdo to znakomity duet bardzo dobrego internisty z doskonałym... Sopocianka Nie polecam jesli mamy dobro przyjaciol na sercu. (1) Dzieki pani i panu weterynarzom pozegnalismy dwa pieski. Brak jakiejkolwiek... Wiola