Tylko do Nch (1) Czy ktoś nam polecił tę lecznicę?-niestety nie.Trafiliśmy tam przez przypadek... Anita Jerzy Kończak (1) Leczę u doktora Jerzego psy od kilku lat. Pełen profesjonalizm i rzetelność.... Małgorzata Brak profesjonalizmu u lekarza (2) Niestety weterynarz wykazuję się kompletnym brakiem empatii. Zamiast zachęcić... Piotr
SUPER!!! (1) Vitavet odwiedzamy od września 2012 r. z 3 yorkami. Przytrafiło się im:... Agnieszka Kotka (1) Od paru dni korzystamy z pomocy tego gabinetu,choruje nasza kotka.Jestesmy... Hanna POLECAM (1) Cieszę się bardzo, że trafiliśmy z chorującym jamnikiem w dobre rece. Pani dr... Małgosia ... (2) Bedzie dlugo - w zeszłym roku zgłosiłam się tam z moim bernenczykiem (była 8... Basia Pola - opinia (1) Znakomici lekarze, z olbrzymią wiedzą. Bardzo przystępne ceny. Polecam z... Pola Polecam! (1) Mój przesadnie towarzyski i pochłaniający niemożliwie gigantyczne ilości... Właścicielka Niunia ;) Bardzo polecam (1) Bardzo polecam, przyszedłem z moją Korą na wycięcie guza na łapce,... Dawid Nie ma lepszej opieki . (1) Jesteście wspanialni , oddani , brakuje słów dla Waszej pracy . Czasami... PUNIA ODRADZAM (1) Z całego serca odradzam tego weterynarza a bynajmniej wizytę u ,,młodej "... ZDRUZGOTANA Polecam ! (1) Gorąco polecam ;D pozytywnie zakręcony człowiek który bardzo kocha zwierzaki... Karola polecam (1) szybko i konkretnie przeprowadzona sterylizacja kotki. czuła opieka nad... kocia mama :) dr Jarosław Hajdo - chirurg specjalista od trudnych przypadków (2) Mieszkając w Sopocie zatoczyliśmy duże koło zanim trafiliśmy do Przychodni... Monika POLECAM (1) Wszystkim tym, którzy szukają dobrego weterynarza za bardzo przystępną cenę... Wikisen POLECAM Z CAŁEGO SERCA!!! REWELACJA! (1) Pierwsza wizyta- szybkie i trafne rozpoznanie problemu ( na miejscu można... Monika Wasilewska, Chester. Plus dla Przyjaciela (1) Jestem w pełni zadowolony z wizyty, miła obsługa, profesjonalna porada i... Adam polecam (1) polecam mila atmosfera dla mnie a co najwazniejsze dla zwierzakow -nowi... marasss Asia - opinia (1) Polecam !!!! Asia