Najlepsza (1) Polecam z całego serca.Miła i fachowa opieka. Lekarze weterynarii z... Agnieszka Dziękuje i polecam! (1) Dziękuje całej klinice za pomoc dla naszego psa! Nie dosc,ze jechalismy z... Zadowoleni Weterynarz który nie tylko leczy (1) Dr Popławski jest lekarzem który w pupilu widzi nie tylko chore zwierzę ale... tuguli
kotki dwa mają się świetnie (1) Od ponad dwóch lat Pani doktor z klinika "Cztery łapy" zajmuje się moim... Sanda i wdzięczne koty Magda - opinia (1) Jestem dumną posiadaczką owczarka niemieckiego,który ma 10 lat i ze względu... Magda Bardzo zadowolona,korzystałam z usług już dwa razy (1) Korzystałam już dwa razy z usług Szpitala.Ostatnio byłam z kocurem na... Kasia Nie pojde wiecej (2) trafilam do tej lecznicy 8-9.12.2012 , niestety byl weekend i tam w poblizu... dorota Polecam (1) Gorąco polecam gabinet pana Wojciecha, jest to lekarz bardzo dobry o... elcia Kastracja pieska (1) Naprawdę świetna klinika i wspaniali ludzie po Kastracji zaprowadzilem pieska... Łukasz Bardzo dobry specjalista od USG (1) Bardzo dobry specjalista od USG mika A. - opinia (1) Niestety też spotkałam się w tym gabinecie z lekceważeniem problemów. Pani... A. A - opinia (2) Jestem klientka Pana doktora od kilku lat. Moja sunia ma juz 10 lat.Trafiłam... A Średnio... (1) Wybrałam się do tej lecznicy ze swoim młodziutkim króliczkiem. Naczytałam się... Joasia Słabo... (1) Młodziutka dziewczyna, jaką zastałam w gabinecie, na dzień dobry przepytała... Kaśka Fantastyczni weterynarze! :) (1) Właściciele lecznicy są cudowni! :) Od razu widać, że ta praca to ich pasja.... Joanna Najlepszy weterynarz z jakim miałem doczynienia. (1) Zdecydowanie polecam. Podejście do zwierzaka z sercem, pełny profesjonalizm. Piotr Znaleziony pies (1) Jakiś czas temu przybłąkał się do mnie i moich znajomych pies, nie mieliśmy... Asia Wetki z sercem i fachowością (1) Obie Panie znam jeszcze z poprzedniego miejsca zatrudnienia w jednej z... zadowolona Najlepszy adres w Gdyni (1) Mam 7 letnią suczkę beagla. Rok temu suczce na skutek dysplazji wyskoczyły 2... Anna Serce do zwierzaków a nie do pieniędzy! (1) Ceny przystępne, a obsługa i miła i fachowa. O dr Zaleskim i Ulewiczu nie... Agnieszka