Julek (1) Bardzo profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt telefoniczny, szacunek dla... BR Najlepszy weterynarz (2) Polecam wszystkim, profesjonalnie , miło i zawsze skutecznie!! ewa fachowa pomoc o godz.06.30 (1) podziękowanie właścicielka kotki zosi
Podziękowanie (1) Bardzo dziękuję za pomoc dr.Borcowskiemu ,za ratowanie mojej kotki. właścicielka kotki Zosi psiara i kociara - opinia (1) Z opieki weterynajnej P.Małgorzaty korzystam od wielu lat. Pani Doktor zawsze... psiara i kociara goraco polecam(dziekuje za pomoc w imieniu batonika) (1) Moj ukochany przyjaciel "Baton" 16 letni piesek zaczal nagle bardzo mocno... Tomasz ŚWIETNA KLINIKA DLA ZWIERZĄT (1) Polecam każdemu tą klinikę , dzisiaj po raz kolejny Lekarze dali z siebie... Olga Sykut Wielkie dzięki (1) Mój pies z wypadku trafił od razu na stół operacyjny. Lekarz podjął szybką,... Michal Dziękujemy! (1) Pragnę podziękować za wspaniałą opiekę i pomoc kotce. profesjonale podejście,... Marzena Dla małych zwierząt NIE POLECAM (2) Na Kaprów trafiłam 2 razy. Raz ze szczurkiem, który miał pasożyty -... Freika wet (1) Super profesjonalnie i bardzo przystępne ceny. Polecam wszystkim, nie... Bakot Marcin - opinia (1) Dr Górka to bardzo dobry lekarz. Zastosował kiedyś lek dla mojego... Marcin Absolutnie nie polecam (2) Miłe uśmiechy, dużo gadania, mało kompetencji. Wielka szkoda, że pan Paweł... Lotta Dobra lecznica dla wszystkich zwierzaków (1) Trafiłam trochę przez przypadek ze szczurem z ropniem. Od razu przeprowadzono... Freika młode kotki znajdy (1) To był któryś gabinet z kolei który odwiedziłyśmy. I przyznaję, niebo a... Dominika Szpital Weterynaryjny Krzemińskiego (1) Bardzo dobry szpital.Personel z pełnym zaangażowaniem dba o dobro i zdrowie... joanna Pani Doktor (1) Jest super, a do takiej Pani doktor to nawet ja mogę sie poddać leczeniu:)... Zadowolony klient super Gabine !!! (1) już dawno nie spotkałem tak młodej i pozytywnie nastawionej a za razem... Dexter ropucha - opinia (1) Bardzo polecam! Dr Popławski jest doskonałym specjalistą. ropucha Wielkie podziękowania. (1) Zawsze podchodziłem sceptycznie do weterynarzy ale po wczorajszej wyżycie w... Marek