GORĄCO POLECAM ! ! ! (1) DZIĘKUJEMY PANI DOKTOR ZA ZAANGAŻOWANIE W LECZENIE NASZEJ KOTECZKI - CZARNEJ.... ANIA weterynarze (1) FACHOWOŚĆ kadry lekarzy,kultura, szybkość obsługi,podejście do pacjenta i... Jerzy Stańczak Polecam. (1) Z moją starszą suką odwiedziłam wiele gabinetów weterynaryjnych, w których... Ola
Szybko, fachowo, z sercem do zwierzaczka... (1) Od kilku dni jeżdże do kliniki z moją króliczką. Uszaczek z godziny na... Anna Gdynia Mogłoby być lepiej. (2) W zasadzie od lat polecam/polecałam ten gabinet, jest miło, w większości... p. Kolejna operacja mojej jamniczki i kolejny sukces kliniki (1) Profesjonalna obsługa,jakość usług na 6 szczególne podziękowania dla doktora... Urszula G. Bardzo miłe zaskoczenie (1) Panie mają świetne podejście do swojej pracy i bardzo się przejmują losem... Agnieszka Starnawska weterynarze z pasją (1) Nasz kot rosyjski z problemami urologicznymi walczy kilka lat. Zarówno Pani... kasia i kot Iwan. Weterynarze z powołania (2) z czystym sumieniem mogę polecić klinikę dr. Popławskiego i Borcowskiego.... starter1 Profesjonalnie, po ludzku i bez pośpiechu (1) Jestem niezmiernie wdzięczna panu dr Sebastianowi Domańskiemu za to, że... Jolanta Kryda Najlepszy (1) Najlepszy, kompetentny znający się na rzeczy weterynarz. Z naszą labradorkąi... Ania Nie polecam i przestrzegam. (2) Skończyło się na 3 wizytach każda po około 200zł i pogorszeniem stanu... mag masakra - NIE POLECAM!!!! (3) nie polecam tej przychodni. Jedynym dobrym lekarzem jest p. Ziemkiewicz,... KATARZYNA I MAJECZKA [*] Cudowny, empatyczny, mądry, zaangażowany. (1) Ąż się człowiek zastanawia czy jest prawdziwy. Ale jest więc powinno się z... Dorota Najlepszy weterynarz (1) Jest to najlepszy weterynarz jakiego spotkałam. Wszystko sprawnie, miła... Agnieszka rewelacja (1) Kocha zwierzęta to widać i słychać od razu. Poza tym, że jest profesjonalistą... mag Pozytywnie zaskoczona (1) Z psem chodziłam już do 2 lecznic, nie miałam im nic do zarzucenia ale dr.... karolina joanna - opinia (1) Witam, Pan Wojciech opiekuje się moimi trzema psami od trzech lat. Co prawda... joanna polecam (1) Bardzo serdeczny personel, miła obsługa, jakość usług na najwyższym poziomie.... szini Dziękuję (1) Polecam serdecznie.Pan doktor jest super profesjonalny, nigdy nie leczy w... Kasia