Polecam!!! (1) Byliśmy z naszym 8 tygodniowym szczeniakiem u doktora Borcowskiego - fachowa... Padre Maria - opinia (1) Bardzo fajna lecznica. Byliśmy zaskoczeni zmianami, które nastąpiły- nowa... Maria Polecam (1) Pani Wiktoria i Pani Basia to lekarze z powołania! Profesjonalna obsługa,... Marzena
Świetnie i profesjonalnie! (1) Pani Agata jest weterynarzem z powołania. Polecam wszystkim chorym zwierzątkom:) Henia Zdecydowanie polecam! (1) W tej przychodni zdecydowanie ufa się lekarzom weterynarii. Uważam psa za... Julia Polecam! (1) Zdecydowanie polecam - w tym gabinecie w końcu ktoś potrafił pomóc mojemu... Ania M. Jak leczyć zwierzaki to tylko u dr. Ratajskiego (1) Jestem wdzięczna doktorowi za fachową opiekę nad moją sunią. Jest to lekarz... Karola i Szajra dr. E.Ratajski - WIELKI CZŁOWIEK (2) dr. E.Ratajski jest wspaniałym człowiekiem. Kiedy po kilku nieudanych... Michał Maliga uśpienie pieska (1) właśnie w tym gabinecie dziś musiałam usypać pieska , choć nadal cierpię to... Asia Super! (1) Bardzo sympatyczni i kompletentni Państwo. Zarówno pani, jak i pan weterynarz... anka2506 Marka własna - Lekarz Piotr! (1) Jako właściciel buldoga francuskiego często odwiedzam gabinet. Ostatnio... Marek ocena pracy weterynarzy (2) Od bardzo wielu lat korzystam z usług tej Przychodni i jestem bardzo... Barbara Piszczyk królik (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Polecam wszystkim waldo Polecam serdecznie (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim moim znajomym. Obie Panie mają bardzo... Marta Rucia - opinia (1) Witam z całego serca polecam tą lecznicę. Pani weterynarz , która tam pracuje... Rucia namiooot - opinia (1) mój piesek musiał przejść zabieg usunięcia mleczaków ,które mu nie wypadły,... namiooot dyżur (1) po kilku wizytach stwierdzam, że jest tam bardzo miła obsługa, dziś na nocnym... cichol1 Bardzo fachowa opieka (1) Poszliśmy na wizytę z naszą wiekową sunią, bo od kilku dni była w bardzo złej... Anna Lekarz z dużą wiedzą i wielkim sercem! (1) Polecamy bardzo gorąco usługi pani doktor M. Barancewicz - prowadzi naszego... Hades Serdecznie polecam (1) Widać że, p.Gabrysia i p.Przemek kochają to co robią i naprawdę chcą pomóc... Dominika