Profesjonaliści z miłością do zwierząt (1) Tyle co można by powiedzieć; Serdecznie polecam, chodzę do tej weterynarii od... Kamila Dziaduch zdecydowanie polecam!!!! (1) Polecam całym sercem. Od lat jedyna Lekarka moich Zwierząt.. Przemiła,... joanna drogo i niekompetentnie (3) Drogo, niesympatycznie, niekompetentnie. Dalsze leczenie w tej lecznicy... magda
Anka - opinia (1) super obsluga i naprawde sensowny doktor - taki z podejsciem do zwierzat,... Anka GORĄCO POLECAM SUPER WETERYNARZY!!! (1) Państwo Łukuć to prawdziwi specjaliści, a do tego bardzo zaangażowani, z... Marzena Polecam ! (1) Moja 13-letnia suczka jest pacjętką tej przychodni od wielu lat. Przeszła... Ewa S. Trudno powiedzieć :/ (1) Na początku jak zaczelismy chodzic z pieskiem wszystko było ok - pani wet.... truskawkowa29 Profesjonalizm i serce (1) Byłam dzisiaj w gabinecie zaczipować suczkę i umówić się na jej sterylizację.... Volvi Serdecznie polecam! (1) Polecam wszystkim właścicielom swoich pupili fachowość i doświadczenie tej... Matylda Rewelacyjne podejście (1) "Naprawiono" mi dwa sierściuchy ;-))) Lekarze mili i profesjonalnie. Polecam... Bartek Daniszewski Polecam (1) Mogę szczerze polecić tę klinikę i pracujących tam lekarzy. Jeśli szukacie... A Polecam - 11 letnia sunia po operacji ma się świetnie (1) W końcu trafiliśmy na weterynarzy z prawdziwego zdarzenia! Nasza sunia miała... Magda Emilia - opinia (1) Gorąco polecam!!!!! Emilia Serdecznie Polecam!!! (1) Najwyższy poziom pracy!!! Bardzo dziekuje dr Aleksandrowi Kozłowskiemu za... Pola pokłon Panie Doktorze... (1) Pan Piotr Barancewicz...wspaniały Lekarz...o"ciepłym"podejściu do... Lilianna NAJLEPSZY WETERYNARZ !!! (1) Chodzę od jakiegoś czasu dr Vet, Państwo weterynarze zajmują się zarówno... Jeżyna Jestem na TAK!!! (1) Fakt trochę drogo, ale dobro mojego kotecka jest najważniejsze:) Mój kotek... Ania Dodatkowe 6 lat życia (1) W pewnym gabinecie weterynaryjnym postawiono diagnozę, że mój pies nie będzie... Natalia Zdecydowanie polecam :)) (1) Jestem zachwycona podejściem Pana Piotra zarówno do zwierzaka jak i do... A&A+Snori naciąganie i prosta operacja" po której koty nie zdychają" (3) Jeśli macie problemy z kotami to omijajcie tą lecznicę byłem tam z dwoma... oszukany