T. Popławski - najlepszy wet (1) Po wizytach u innych weterynarzy rada była jedna: uśpić, przy czym... M Aktualny adres ul. Potokowa 12 A, Gdańsk (4) Polecam dr Tadeusza Popławskiego. ul. Bitwy Oliwskiej 28 Gdańsk... mar2h Profesjonalizm (1) Walczylam o wzrok malej kotki znajdy miała uszkodzona rogowke oka.To w jaki... Maria
Brawo Pani Doktor Magda (1) Po skomplikowanej operacji naszej suni, Księżniczki, byliśmy lekko... Wdzięczny pacjent Katarzyna - opinia (4) Nie sądziłam,że lekarz weterynarii tak może oszczędzać na środkach... Katarzyna Dziękujemy i polecamy! (1) Z opieki Pani Doktor, korzystamy już od wielu lat. Każdy nasz pupil jest ze... A. i G.+ R. i J. Dobry weterynarz (2) Witamy serdecznie! Posiadamy dwa psy - suczkę (15 lat) oraz psa (8 lat),... Liliana K. Crisvet-absolutnie nie polecam! (1) Absolutnie nie polecam! Mimo iż cztery dni pod rząd chodziłam do tej... maka020 Gonzo (1) Byłam dziś z wężem u Pana Hajdo i jak najbardziej polecam. Fantastyczne... Lena Tylko Czarny Dwór! (1) Musiałabym pisać całe wypracowanie o tym, ile zawdzięczam Pani Oli, Panu... Marzena Polecam przychodnię Amicis (1) Od kilku dobrych lat leczę swoje 4 psiaki, wiele przychodni widziałam i w... Grażyna ocena kliniki i lekarzy (1) Jestem stałą klientką od paru dobrych lat. Szukałam od dawna kompetentnego... Grażyna Polecam ten Gabinet (1) Chodze do tego gabinetu z moimi "ciapkamj" od lat j nie zamienie Ich na... Miczi Nie polecam (1) Po wielu latach odwiedziłam ponownie przychodnię na Bitwy Oliwskiej w związku... K SUPER! (1) Trafiłam do tych Pań przypadkowo i jestem BARDZO mile zaskoczona.... Pp Godna polecenia lecznica. (1) Moja 12-lenia sunia zaczynała u pana dr. Bandury jeszcze na Karwinach-... Katarzyna i Izabela Turowska Gorąco polecamy. I bardzo dziękujemy za opiekę. (1) W naszym domu to już trzeci zwierzak pod opieką Szpitala. Zawsze mamy... AH Ogromny pozytyw, gorąco polecam! (2) Przynieśliśmy do przychodni małego kilkutygodniowego kotka, którego... Greg zwierzolub (1) Od lat korzystam z lecznicy , bo mam wiele kotów ,którymi się opiekuję , mam... kociara Katarzyna - opinia (1) Cóż mogę napisać ?! Żadne słowa nie wyrażą mojej wdzięczności. Po wielu... Katarzyna