Najmilszy zwierzyniec pod słońcem... (1) Witam serdecznie... Pani dr Iza Tomczak i dr Marcin Chojnowski oprócz... Iwona Stankiweicz Podziękowania dla Dr Artura Ławeckiego (1) Panie doktorze dopiero teraz po 5 tygodniach gdy mój kochany piesek Kacperek... Iwona Polecam Przychodnie (1) Polecam przychodnie "U weterynarza". Obsługa super, Pani doktor Dominika... Anna
Stanowczo odradzam (2) Na wizycie brak dokładnego badania. W konsekwencji źle postawiona diagnoza... xyz PASJONACI Z ZAMIŁOWANIA I PROFESJONALIŚCI Z WYKSZTAŁCENIA (1) PASJONACI Z ZAMIŁOWANIA I PROFESJONALIŚCI Z WYKSZTAŁCENIA Od jakiegoś czasu... Zadowolona Skandalicznie zła diagnoza (2) Nie będę rozpisywać się na temat jakości obsługi bo to nie o to chodzi.... Anna Cudowny Lekarz (1) Nie sądziłam, że w dzisiejszych czasach są Tacy Lekarze. Profesjonalizm w... wdzięczna aszka - opinia (1) Przychodnia na medal dla wszystkich domowych pupili. Tam dokonano operacji... aszka ulewicz (1) bardzo polecam zarówno Pana Ulewicza jak i wspołpracującą z nim Panią, są... fred Podziękowania (1) Pan Doktor Filipowicz jest prawdziwym lekarzem z powołania. Naszym Kochanym... Magda Nieźle (1) Dziewczyny dobrze sobie radzą. Młode, zaangażowane, z wielkim sercem do... es Kociara - opinia (1) Zazdoszcze wszystkim, ktorzy mieszkaja niedaleko przychodni Kot i Pies! Ja... Kociara Super Doktor (1) Cudowny człowiek, który kocha zwierzęta, świetne podejście do zwierząt i ich... Marcin po przyjacielsku :) (1) Chyba trzeba zacząć od tego, że naszego czworonoga adoptowaliśmy z pomocą... Bardzo dobry gabinet! (1) Od lat korzystam z usług Pani dr Frankowskiej i jestem bardzo zadowolona. To... Karolina Gorąco polecam! (1) Bardzo dobra obsługa I troska o naszych małych Braci. Darek Wielkie DZIĘKI dla dr Benkowskiego (1) Więlkie dzięki dla dr Benkowskiego za wspaniałą opiekę nad naszym pieskiem... Janina Węglarz Polecam! (1) Pani Małgorzata to świetny specjalista, ponadto ma super podejście do... Martyna Gucio pozdrawia! (1) Serdecznie polecamy klinike na kieleckiej! Chodziliśmy (i będziemy chodzić) z... Gucio Marlena K. (1) Marlena K. Wspaniały lekarz, człowiek i fachowca. O dużej wiedzy i świetnym... Marlena