Znakomity zespół (1) Wielkie podziękowania i wyrazy uznania dla zespołu lekarskiego : dr... Ira jedyny Lekarz naszych Zwierzaczków.. (1) Od ponad 20 lat pani Małgorzata Soczówka zajmuje się naszymi Psami i Kotami,... joanna jedyny lekarz naszych Zwierząt.. (1) Od ponad 20 lat pani Małgorzata Soczówka zajmuje się naszymi Psami i Kotami,... joanna
wspaniałe podejście (1) wspaniałe podejście do zwierzaków i ich właścicieli, wielkie serce i... danuta SUPER WETERYNARZE (1) bardzo fachowa, profesjonalna obsługa a przy tym przemiła atmosfera:D Mój... Roxi ... (1) Przestrzegam przed Panem "dr" Ławeckim !!!,który ma tam dyżury... sk Skrajny nieprofesjonalizm (2) Zdecydowanie odradzam leczenie u Pana Laweckiego. Pan Artur jako jedna z... Monika polecam ! polecam !Poleca! (1) Wiedza w połączeniu z wielkim sercem! Dziękuję bardzo !Doktor zbadał... Anna J Polecam. (1) Dobre podejście do zwierząt. Dyżur nawet w niedziele. baklawa Kompetentny gabinet (1) Witam, Do przychodni trafiłem z moim psem Forestem sznaucer - 13 lat z... Przemek liczy sie jakość (1) do wczoraj byłyśmy stałymi klientkami, byłyśmy bo już nie będziemy, trzeba... była klienka Pożegnanie Neluni (1) Dziękujemy za opiekę nad Nelcią. Była bardzo chora, ale lekarze za Szpitala... MBK Polecam (1) Wszystkie moje koty jak zachorowaly to zawsze odwiedzaly ten gabinet. Pani... emi przyjazny gabinet (1) Widać że przyjmujące tam Panie doktor chcą żeczywiście pomóc zwierzakowi i... Marta Gdynia Podziękowania dla dr Ratajskiego (1) Dzięki fachowej opiece ( całego zespołu kliniki ), oraz operacji... M.G. Podziękowania dla p. dr Bielskiej (1) Uratowała zwierzaki mojej córki. Nasze szczurki chorowały a niestety... Bożena Polecam OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM! (3) U świnki zdiagnozowali zator jelit. Dali zastrzyk, kazali masować brzuszek. W... Remik Polecam z czystym sumieniem !!! (1) Mam 3 pieski wszystkie od lat prowadzę u Pana Jurka. Konkretny, rzeczowy, z... Natalia polecam (1) bardzo miła profesjonalna obsługa, najlepszy gabinet weterynaryjny w Pruszczu ania Doktor Eryk Ratajski (1) ''Jak dotąd nikt nie dowiódł, że zwierzęta odczuwają ból inaczej niż... Małgorzata Kondratowicz