Nie polecam (1) Po wielu latach odwiedziłam ponownie przychodnię na Bitwy Oliwskiej w związku... K SUPER! (1) Trafiłam do tych Pań przypadkowo i jestem BARDZO mile zaskoczona.... Pp Godna polecenia lecznica. (1) Moja 12-lenia sunia zaczynała u pana dr. Bandury jeszcze na Karwinach-... Katarzyna i Izabela Turowska
Gorąco polecamy. I bardzo dziękujemy za opiekę. (1) W naszym domu to już trzeci zwierzak pod opieką Szpitala. Zawsze mamy... AH Ogromny pozytyw, gorąco polecam! (2) Przynieśliśmy do przychodni małego kilkutygodniowego kotka, którego... Greg zwierzolub (1) Od lat korzystam z lecznicy , bo mam wiele kotów ,którymi się opiekuję , mam... kociara Katarzyna - opinia (1) Cóż mogę napisać ?! Żadne słowa nie wyrażą mojej wdzięczności. Po wielu... Katarzyna GORĄCO POLECAM ! ! ! (1) DZIĘKUJEMY PANI DOKTOR ZA ZAANGAŻOWANIE W LECZENIE NASZEJ KOTECZKI - CZARNEJ.... ANIA weterynarze (1) FACHOWOŚĆ kadry lekarzy,kultura, szybkość obsługi,podejście do pacjenta i... Jerzy Stańczak Polecam. (1) Z moją starszą suką odwiedziłam wiele gabinetów weterynaryjnych, w których... Ola Szybko, fachowo, z sercem do zwierzaczka... (1) Od kilku dni jeżdże do kliniki z moją króliczką. Uszaczek z godziny na... Anna Gdynia Mogłoby być lepiej. (2) W zasadzie od lat polecam/polecałam ten gabinet, jest miło, w większości... p. Kolejna operacja mojej jamniczki i kolejny sukces kliniki (1) Profesjonalna obsługa,jakość usług na 6 szczególne podziękowania dla doktora... Urszula G. Bardzo miłe zaskoczenie (1) Panie mają świetne podejście do swojej pracy i bardzo się przejmują losem... Agnieszka Starnawska weterynarze z pasją (1) Nasz kot rosyjski z problemami urologicznymi walczy kilka lat. Zarówno Pani... kasia i kot Iwan. Weterynarze z powołania (2) z czystym sumieniem mogę polecić klinikę dr. Popławskiego i Borcowskiego.... starter1 Profesjonalnie, po ludzku i bez pośpiechu (1) Jestem niezmiernie wdzięczna panu dr Sebastianowi Domańskiemu za to, że... Jolanta Kryda Najlepszy (1) Najlepszy, kompetentny znający się na rzeczy weterynarz. Z naszą labradorkąi... Ania Nie polecam i przestrzegam. (2) Skończyło się na 3 wizytach każda po około 200zł i pogorszeniem stanu... mag masakra - NIE POLECAM!!!! (3) nie polecam tej przychodni. Jedynym dobrym lekarzem jest p. Ziemkiewicz,... KATARZYNA I MAJECZKA [*]