Super Doktor (1) Cudowny człowiek, który kocha zwierzęta, świetne podejście do zwierząt i ich... Marcin po przyjacielsku :) (1) Chyba trzeba zacząć od tego, że naszego czworonoga adoptowaliśmy z pomocą... Bardzo dobry gabinet! (1) Od lat korzystam z usług Pani dr Frankowskiej i jestem bardzo zadowolona. To... Karolina
Gorąco polecam! (1) Bardzo dobra obsługa I troska o naszych małych Braci. Darek Wielkie DZIĘKI dla dr Benkowskiego (1) Więlkie dzięki dla dr Benkowskiego za wspaniałą opiekę nad naszym pieskiem... Janina Węglarz Polecam! (1) Pani Małgorzata to świetny specjalista, ponadto ma super podejście do... Martyna Gucio pozdrawia! (1) Serdecznie polecamy klinike na kieleckiej! Chodziliśmy (i będziemy chodzić) z... Gucio Marlena K. (1) Marlena K. Wspaniały lekarz, człowiek i fachowca. O dużej wiedzy i świetnym... Marlena T. Popławski - najlepszy wet (1) Po wizytach u innych weterynarzy rada była jedna: uśpić, przy czym... M Aktualny adres ul. Potokowa 12 A, Gdańsk (4) Polecam dr Tadeusza Popławskiego. ul. Bitwy Oliwskiej 28 Gdańsk... mar2h Profesjonalizm (1) Walczylam o wzrok malej kotki znajdy miała uszkodzona rogowke oka.To w jaki... Maria Brawo Pani Doktor Magda (1) Po skomplikowanej operacji naszej suni, Księżniczki, byliśmy lekko... Wdzięczny pacjent Katarzyna - opinia (4) Nie sądziłam,że lekarz weterynarii tak może oszczędzać na środkach... Katarzyna Dziękujemy i polecamy! (1) Z opieki Pani Doktor, korzystamy już od wielu lat. Każdy nasz pupil jest ze... A. i G.+ R. i J. Dobry weterynarz (2) Witamy serdecznie! Posiadamy dwa psy - suczkę (15 lat) oraz psa (8 lat),... Liliana K. Crisvet-absolutnie nie polecam! (1) Absolutnie nie polecam! Mimo iż cztery dni pod rząd chodziłam do tej... maka020 Gonzo (1) Byłam dziś z wężem u Pana Hajdo i jak najbardziej polecam. Fantastyczne... Lena Tylko Czarny Dwór! (1) Musiałabym pisać całe wypracowanie o tym, ile zawdzięczam Pani Oli, Panu... Marzena Polecam przychodnię Amicis (1) Od kilku dobrych lat leczę swoje 4 psiaki, wiele przychodni widziałam i w... Grażyna ocena kliniki i lekarzy (1) Jestem stałą klientką od paru dobrych lat. Szukałam od dawna kompetentnego... Grażyna