POLECAM!!! ANDA (1) Witam! Do kliniki U Weterynarza uczęszczam z moim psem praktycznie od... user_138018446656 Dziękujemy :) (1) Pragniemy podziękować Panu Doktorowi za skuteczne postawienie diagnozy oraz... właściciele labradora Luisa Przy poważniejszych sprawach omijać (2) Jak już kilka osób pisało, Pan doktor leczy na oko. Jest bardzo miły, tyle że... Patryk
DZIĘKUJĘ (1) Trafiłam tu z ogłoszenia w gazetce osowskiej, bo mój weterynarz miał... Anna Profesjonalizm i troska o zwierzę (1) Do Lecznicy trafiłam przypadkiem, jako że mieszkam w okolicy. Profesjonalizm... Karolina Najbardziej profesjonalna lecznica w 3city (1) Mogę stanowczo polecić tą placówkę. Szefuje tam młoda, ale energiczna i... Doxa Misiek - kot- dziękuje za uratowanie życia. (1) W nocy ok. 1 godz. po telefonicznej konsultacji Misiek w ciężkim stanie... Krzysztof Dorota - opinia (1) Polecam.Lekarze kompetentni i oddani.Uratowali naszego psa który po błędnej... Dorota Gorąco polecam (1) Profesjonalna i rzetelna praca całego zespołu. Wspaniałe podejście do... Małgorzata Uszkodzenie 4 paznokci (1) Odradzam lecznicę, dotychczas chodziłam do nich na szczepienia bo miałam... JJ Polecam z całego serca tą przychodnię ! (1) Nie rozumiem kompletnie negatywnych ocen. Uważam że, "ciocie" ;) są... Ariel POLECAM z czystym sercem !!! (1) Każdy w weterynarzy tam pracujących ma ogromne serce do zwierząt, wita się z... zadowolona Bardzo miło i profesjonalnie (1) Lekarze mają cudowne podejście do zwierząt mój pies po zabiegu nie bał sie... Anna nie nie i jeszcze jar nie (4) niestety zdecydowanie odradzam, odwiedzilam wielu weterynarzy ale pani... Marianna Dziękujemy w imieniu Kseny (1) Chciałabym podziękować za fachową opiekę nad naszą sunią,która odeszła w... M.P Nie ma lepszego weterynarza ! Zdecydowanie POLECAM (1) Obie Panie, które tam pracują są cudowne. Bardzo profesjonalne podejście do... Anka z Biszkoptem :) Bardzo dobre podejście (1) Z moim kotem odwiedziłam wiele weterynarzy. Jest to rasowiec i niestety aż do... Ola takich weterynarzy rzadko siępotyka (1) obsługa grzeczna i rzeczowa .bez wyłudzania dodatkowych zbędnych badań jak to... anita Nigdy więcej nie skorzystamy (2) Kilka tygodni temu udaliśmy się do przychodni z naszym 14-letnim kundelkiem,... Rafał Pelen szok - cenowy (1) W dniu dzisiejszym w trybie mega pilnym trafilem do tego gabinetu.... robert