SZCZERZE POLECAM (1) polecam, zawsze pełen profesjonalizm i pasja. Odwiedzamy często raz zapalenie... Aneta Wspaniała Klinika (1) Polecam tę klinikę - bardzo przyjaźni lekarze, kompetencja i troska, także... RB polecam! (1) Polecam wszem i wobec przychodnię 'u weterynarza'. Pani Ola i Pan Adam zajęli... Jankowicz
POLECAM UWETERYNARZA (1) Po raz kolejny byłam z moim psem i kotem w przychodni uweterynarza z... Klementyna K. :) (1) Lekarzy cechuje wysoki profesjonalizm, a jednocześnie wrażliwość i empatia.... Ania :) (1) Lekarzy cechuje wysoki profesjonalizm, a jednocześnie wrażliwość i empatia.... Ania Bardzo sumienna obbsługa... (1) miła i z uwagą zarówno dla pacjenta jak i właściciela. Jakość i wyposażenie... Monika R polecam (1) Pani Doktor sumienna i z pasją wykonuje swój zawód . m Gorąco polecam (1) Pan doktor jest doskonałym weterynarzem z powołania,mało który weterynarz tak... Kiara i Koka Kiara bokserka (1) Gorąco polecam,na początek podziękowania dla dr Sebastiana który uratował... Kiara Pani Ola? (1) Wszystko naprawdę fajnie, ale mam obawy jeśli jadąc na wizytę nie ma Pana... Kasia NAJBARDZIEJ PROFESJONALNA, WSPANIAŁA PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA W TRÓJMIEŚCIE (1) CAŁYM SERCEM POLECAMY TĘ PRZYCHODNIE JAKO NAJLEPSZA W TRÓJMIEŚCIE. JESTEŚMY... BARBARA R. Z RODZINĄ Stefanek bardzo dziękuje za poskładanie łapki :)) (2) Chciałam bardzo podziękować tak wspaniałym lekarzom. Moja Szynszyla złamała... Madzia jokko - opinia (1) Lekarze z Bitwy Oliwskiej dwa tygodnie walczyli o życie mojego psa, a gdy nic... jokko Doktor Natalia najlepsza (1) Każdemu polecam tę przychodnię. A zwłaszcza doktor Natalię, która jest... Klaudia Lewandowska Gabinet- przyjaciel - Polecam (2) Razem z żoną polecamy gabinet na Hynka, zaszliśmy z naszym pieskiem bo panie... Zdzisław i Bożena Super Gabinet :) (1) Trafiłam ze swoim pupilem do Pani Doktor Wiktorii. Mój pies zawsze bardzo... Magdalena Polecam gorąco (1) Właśnie dzięki tym Paniom moja kotka przeżyła, gdyby nie one nie byłoby jej... opiekunka Polecam (1) Szybko, sprawnie, miło. Kina POLECAM - dr Dolittle na DĄBROWIE (1) Serdecznie polecam :) w gabinecie panuje bardzo miła, serdeczna atmosfera,... Marta