NIE NIE NIE!!! (2) Pan Rafal napewno nie jest weterynarzem z powolania!... Zero empatii dla... nika Polecam (1) Doktor Bartek jest doświadczonym i kompetentnym lekarzem z bardzo dobrym... Natalia Chciałabym mieć takiego lekarza rodzinnego (1) Fantastyczni lekarze - p. Helena i p. Robert, zaangażowani, z dużą wiedzą,... Panikara
kot (1) Dwa tygodnie temu mój 12- letni kot miał operację, ponieważ nie mógł się... Agnieszka Świetny zespół oprócz jednej osoby... (5) ...która psuje wizerunek całej lecznicy. Rewelacyjna lecznica za wyjątkiem... es Polecam! (1) Doskonała z wielkim doświadczeniem.Pomogła naszej suni.Dziękujemy i polecamy! Janina Profesjonaliści (1) Leczę tam mojego psiaka już kilka lat, wyszedł cało z bardzo poważnego... Wdzięczna ODRADZAM. (1) szczerze odradzam. pojechałam, bo miałam awaryjną sytuację, ale jestem pewna,... mar Bartosz - opinia (1) polecam, lekarze zawsze dostępni, miła obsługa, dobre ceny a przede wszystkim... Bartosz zadowolona klientka (1) Panie doktor są wspaniałymi osobami, widać,że wykonują swoją pracę z pasją.... Sara Brak kompetencji NIE POLECAM (1) Sama dobra atmosfera to jeszcze nie wszystko. Potrzebna jest jeszcze wiedza... Kotka wiewoj - opinia (1) Korzystamy z usług od ok 1 roku z naszą kicią. Zawsze profesjonalnie i... wiewoj Dokładny i kompetentny weterynarz (1) Pan Bartosz to konkretny, z dużą wiedzą i sympatyczny lekarz. Potrafi... Teresa S. Pełne zaangażowanie i profesionalizm, polecamy! (2) Placówka bardzo przyjazna, Pani weterynarz przemiła i zaangażowana w sprawę,... Ania G&K - opinia (1) Nasz króliczek dwukrotnie korzystał z pomocy w tej przychodni.. I dzięki... G&K nie polecam (chyba, ze masz duzo pieniedzy i cierpliwosci) (3) Przyjechałem do szpitala z chorym, kaszlącym psem. W pierwszej kolejności... MS Izabela - opinia (1) Serdecznie polecam klinikę "u weterynarza", wspaniałe podejście pana Adama... Izabela Kamil - opinia (1) polecam , lekarze specjaliści Kamil polecam!!! (1) Witam! Do kliniki U Weterynarza uczęszczam z moim psem praktycznie od... Anda POLECAM!!! ANDA (1) Witam! Do kliniki U Weterynarza uczęszczam z moim psem praktycznie od... user_138018446656