Polecam! (1) Byłam tam ze swoją koszatniczką i byłam zachwycona obsługą - rzadko zdarza... Justyna Polecam! (1) Zdecydowanie polecam, lekarze są fantastyczni i niedrodzy :) A co... Justyna Polecam z całego serca! (1) Jestem stałym klientem gabinetu od 6 lat. Nigdy się nie zawiodłem. Zawsze... Piotrek
Świetna weterynarz (1) Panią Joannę mogę polecić z czystym sumieniem. Korzystamy z jej usług już od... Marcin polecam dr Gafke (1) Pani doktor jest najlepszym weterynarzem jakiego spotkalam. Ma wiedze,... ola nie polecam (1) bez zadnych badan postawiona diagnoza o zle przeprowadzonej sterylizacji,a po... ola niezadowolony piesek - opinia (1) Witam polecam gabinet do miłej atmosfery...I chyba do obcinania pazurków.... niezadowolony piesek Człowiek z pasją i ogromną wiedzą (1) Wyjątkowo dobry gabinet. Bardzo sympatyczny lekarz z ogromną wiedzą. Leczy... Karolina elka - opinia (1) Pani dr Anna Bielska przesympatyczna z wielką wrażliwością dla małych jeży... elka Weterynarze z sercem dla zwierząt! (1) To jedna z nielicznych przychodni weterynaryjnych w Trójmieście gdzie... Amber ocena (1) Wszystkim posiadaczom zwierzaków a zwłaszcza kotów radze oglądac kuwety czy... kociara Polecam! (1) Gorąco polecam gabinet. Jedyny weterynarz w trojmieście który potrafi podejść... Aga POLECAM (1) Mój piesek miał wykonany zabieg kastracji. Miła , rzetelna , fachowa obsługa.... Carolina Z czystym sumieniem polecamy ! (1) Przyjechaliśmy do Dr. Dominiki z kotem i problemem podsikiwania. Pani doktor... Martyna i Paweł YOKO (1) Jestem pełna podziwu ! Fachowa i szybka pomoc. Lekarze vet .tej lecznicy są... yoko Odradzam (1) Również odradzam. Panie są może i miłe, ale wiedzy mało. Nie potrafiły wydać... Aga Dużo serca dla czworonożnych przyjaciół! (1) Świetnie wyposażone, nowoczesne gabinety i dużo serca dla każdego pacjenta.... NB Polecam tę Przychodnię (1) Od lat strzygę tam moje pieski, szczepię i badam. Mam zaufanie i sympatię do... Aneta Podgórska Bardzo Profesjonalni-Polecam:) (1) Klinika wspaniała. Lekarze-pełen profesjonalizm, wgłębiają się w stan... ana Błędna diagnoza p.Benkowskiego (2) 9 miesięcy temu poprosiłam o przebadanie suczki, u której podejrzewałam... Gosia