Dziękujemy w imieniu Kseny (1) Chciałabym podziękować za fachową opiekę nad naszą sunią,która odeszła w... M.P Nie ma lepszego weterynarza ! Zdecydowanie POLECAM (1) Obie Panie, które tam pracują są cudowne. Bardzo profesjonalne podejście do... Anka z Biszkoptem :) Bardzo dobre podejście (1) Z moim kotem odwiedziłam wiele weterynarzy. Jest to rasowiec i niestety aż do... Ola
takich weterynarzy rzadko siępotyka (1) obsługa grzeczna i rzeczowa .bez wyłudzania dodatkowych zbędnych badań jak to... anita Nigdy więcej nie skorzystamy (2) Kilka tygodni temu udaliśmy się do przychodni z naszym 14-letnim kundelkiem,... Rafał Pelen szok - cenowy (1) W dniu dzisiejszym w trybie mega pilnym trafilem do tego gabinetu.... robert Bardzo drogo (1) Gabinet wyposażony na najwyższym poziomie, opieka bardzo miła fachowa.... Modest Super ! (1) Nasz weterynarz akurat nie był w stanie przyjąć naszego psa. Jak się okazało... Monika zadowolony klient - opinia (1) Bardzo dobre podejście do zwierząt, widać pasje i zaangażowanie. Ciepła... zadowolony klient Weterynarz całym sercem. (1) Potwierdzam, że Pani Weterynarz nie jest wylewna, ale ma serce do tej pracy.... P. Maciejewska Przedszkole Szkrabik Poleca !!! (1) W minionym tygodniu przedszkolami odwiedziły klinikę w celu zbadania... Wychowawczyni :) Serdecznie polecam!! (2) Z kolejnym psem też przychodzimy tutaj. Uśmiech panów na nasz... vega_bw ok (1) bardzo profesjonalna bolo W życiu tam nie wrócę (2) Najbardziej opryskiwa i niemiła weterynarz jaką spotkałem. W dodatku usługi... Kamil i ciężko i normalnie (1) jak w tytule :-) Sprawdził się Pan Doktor jak było zwyczajnie normalnie -... Alicja rewelacja :) (1) po raz kolejny wizyta u p.Wiktorii i po raz kolejny moj kot i ja zadowoleni... michał l. Elżbieta - opinia (1) Polecam GORĄCO!!!!!!! wszystkim, którzy kochają swoich pupili.Pan doktor Adam... Elżbieta PODZIEKOWANIE (1) DZIĘKUJEMY ZA PROFESJONALNA OPIEKE NAD PSEM I KOTEM, KONKRETNE PORADY I... jOANNA Podziekowania (1) Dla najlepszych doktorów Eryka Ratajskiego i Macieja Debisa wielki szacunek... Iwona Kuklińska Dziekuje że jesteście! (1) Do gabinetu Canin i mojej ulubionej dr.Wiktorii dojeżdżam z Chwaszczyna a... Asia z Chwaszczyna