nie polecam (chyba, ze masz duzo pieniedzy i cierpliwosci) (3) Przyjechałem do szpitala z chorym, kaszlącym psem. W pierwszej kolejności... MS NIE POLECAM! (2) Trafiłam kiedyś do tej lecznicy z moim psem który został pogryziony.... Zuzia Izabela - opinia (1) Serdecznie polecam klinikę "u weterynarza", wspaniałe podejście pana Adama... Izabela
Kamil - opinia (1) polecam , lekarze specjaliści Kamil polecam!!! (1) Witam! Do kliniki U Weterynarza uczęszczam z moim psem praktycznie od... Anda POLECAM!!! ANDA (1) Witam! Do kliniki U Weterynarza uczęszczam z moim psem praktycznie od... user_138018446656 Dziękujemy :) (1) Pragniemy podziękować Panu Doktorowi za skuteczne postawienie diagnozy oraz... właściciele labradora Luisa Przy poważniejszych sprawach omijać (2) Jak już kilka osób pisało, Pan doktor leczy na oko. Jest bardzo miły, tyle że... Patryk DZIĘKUJĘ (1) Trafiłam tu z ogłoszenia w gazetce osowskiej, bo mój weterynarz miał... Anna Profesjonalizm i troska o zwierzę (1) Do Lecznicy trafiłam przypadkiem, jako że mieszkam w okolicy. Profesjonalizm... Karolina Nie szczególnie.. (2) nie szczególnie polecam,miałem pieska ze schroniska 9 lat i niestety dopadła... Andrzej Najbardziej profesjonalna lecznica w 3city (1) Mogę stanowczo polecić tą placówkę. Szefuje tam młoda, ale energiczna i... Doxa Misiek - kot- dziękuje za uratowanie życia. (1) W nocy ok. 1 godz. po telefonicznej konsultacji Misiek w ciężkim stanie... Krzysztof Dorota - opinia (1) Polecam.Lekarze kompetentni i oddani.Uratowali naszego psa który po błędnej... Dorota Gorąco polecam (1) Profesjonalna i rzetelna praca całego zespołu. Wspaniałe podejście do... Małgorzata Uszkodzenie 4 paznokci (1) Odradzam lecznicę, dotychczas chodziłam do nich na szczepienia bo miałam... JJ Polecam z całego serca tą przychodnię ! (1) Nie rozumiem kompletnie negatywnych ocen. Uważam że, "ciocie" ;) są... Ariel POLECAM z czystym sercem !!! (1) Każdy w weterynarzy tam pracujących ma ogromne serce do zwierząt, wita się z... zadowolona Bardzo miło i profesjonalnie (1) Lekarze mają cudowne podejście do zwierząt mój pies po zabiegu nie bał sie... Anna nie nie i jeszcze jar nie (4) niestety zdecydowanie odradzam, odwiedzilam wielu weterynarzy ale pani... Marianna