Dziękuję :) (1) Dziękuję za pomoc i wielkie serce w podejściu do mojego kota.Pozdrawiam pana... Teresa Olchowicz. Nie polecam - z dużym ryzykiem... (2) Wyposażenie lecznicy b. dobre. Lecz cóż z tego skoro jeden z weterynarzy p.... Zawiedziony Sawunia (1) Dzisiaj umarła moja ukochana Sawunia.Chciałabym z całego serca serdecznie... Urszula G.
Polecam! (1) Polecam w 100%. Bardzo się cieszę, że w pobliżu mojego miejsca zamieszkania... Paulina Najlepszy weterynarz! (1) Pan Mirosław jest najmilszym i najlepszym weterynarzem, a jego żona jest... Gosia Super lekarz, profesjonalizm i zaangażowanie (1) Pani doktór poświęca dużo czasu swoim pacjentom i ich właścicielom. Lekarz... Emma Rewelacja (1) Do przychodni ALTER VET trafiłam z polecenia w celu zdiagnozowania problemu u... Aga polecam (1) Zdecydowanie jest to miejsce godne polecenia. Chodzę z psiakiem do... pj Niekoniecznie (2) Przykro mi, że muszę zepsuć dobrą opinię jaką cieszy się ten gabinet.... Ania Viki i Livka (1) Witam . Serdecznie polecam klinikę "U weterynarza" .Do kliniki uczęszczamy z... Viki i Livka pomoc w środku nocy (1) Wczoraj w nocy, udałam się z psem z wysoką gorączką po pomoc do przychodni,... j.a. szczerze polecam (1) Po wizytach u kliku lekarzy trafiłem do pani doktor Dominiki, która jako... Andrzej biały a.k - opinia (1) Osobiście niestety, nie jestem zadowolona z usług tej przychodni... a.k Polecam. (1) Wczoraj trafiłam do kliniki z chorym szczurem. Pan doktor zbadał zwierzaka,... Aleksandra Najlepsi weterynarze w trojmiescie (1) Odwiedzilam wiele przychodni w trojmiescie zanim trafilam na p. Helene i p.... Anna P. wspaniała przychodnia (1) Zarówno P. Helena, jak i P. Robert reprezentują najwyższa jakość usług... Magdalena Lecznica godna polecenia (1) Dobry, kompetentny lekarz, zna się na kardiologii zwierząt, pracuje na... Ewa Pelen profesjonalizm (1) Dziekuje za uratowanie życia dla pani Anna Szwakopf-Dziedzińska........ Natalia dziękuję (1) Witam. Wczoraj odeszła od nas nasza mała księżniczka Sonia dziękuję lekarzom... mała Ania - opinia (1) Nasza sunia Gabi lat 11 pod koniec sierpnia 2014 r była operowana z uwagi na... Ania