Najlepszy weterynarz w mieście (1) Zawsze miałam zwierzaki i nadal mam ich kilka, a co za tym idzie poznałam... T Rewelacja (1) W sobotę około godziny 22 pojawiliśmy się z psem w lecznicy. Dr.Michał... Marcin polecam (1) W dniu wczorajszym ,moj bokserek przeszedl operacje usuniecia guza w lecznicy... asia
Polecam! (1) Bardzo dobrzy fachowcy, którym zależy na zwierzakach! Odratowali mojego... Zadowolona klientka za drogo za pierdołe (2) a ja nie polecam Zapłaciłem 50zł za obcięcie złamanego paznokcia u małego... qwerty drogi weterynarz (2) Pani Adriana do lekow czy zaszczykow dolcza sobie 15 zl-inni weterynarze tego... ela Cudowni ludzie! (1) Zanim trafiłam do koali włóczyłam się po wielu przychodniach weterynaryjnych... Caramell Najlepszy Weterynarz w Trójmieście (3) Mój Pupil trafił do Pani Ani z ostrymi wymiotami. Byłam w nocy u innego... Anita Weterynarz z powołania (2) Nigdy więcej nie pójdę do innego weterynarza ze swoim pieskiem. Tutaj u pani... Grzesiek Super profesjonalny lekarz (2) Z całą pewnością mogę polecić Panią Anię dla każdego zwierzaka. Pani Doktor... właścicielka Maltańczyka Wspaniły lekarz z powołania (2) Trafiłam do Pani Doktor z kociakiem zarażonym Panlekopenią. Mimo, że szanse... Kasia Zdecydowanie polecam (1) Trafiłam z fretką do lecznicy po nieudolnym "leczeniu" u innego weterynarza,... Natalia Dr.Michał Dzięcioł, pełen profesjonalnizm - Polecam:) (2) Wczoraj w nocy o godzinie 2 pojechałam z moją sunią po pomoc do przychodni.... EWA ... (5) Oświadczyli mi, że moja kotka ma wysoką anemię i jest odwodniona. Chcieli... iwona Nie polecam doktor Bielskiej !!! (5) Zdecydowanie odradzam leczenia gryzoni u tej pani. Jest niesympatyczna i w... ~Magda Podziękowanie. (1) Wczoraj podjęłam trudną decyzję o uśpieniu mojej ukochanej , chorej suczki.... Dorota Zdecydowanie polecam (1) Jak w nagłówku - zdecydowanie polecam: Panie zdecydowanie kompetentne -... B. i G. Stanowczo odradzam! (2) Niestety jestem bardzo zawiedziona dzisiejszą wizytą. Byłam pierwszy raz z... Kasia podziękowania (1) Dziękuję dr Roczniakowi za bezinteresowną pomoc w ratowaniu bezdomnej suczki... Marzena rehabilitacja psa (1) Jeśli chodzi o jakość usług to nie mam większych uwag, Pani przeprowadzająca... Szymon