Opieka medyczna (1) Jesteśmy Bardzo zadowoleni z opieki, jaką otacza nas gabinet "U Weterynarza".... Owczarek POLECAM GORĄCO (1) Dzięki zaangażowaniu Pana Doktora Rafała Chorosińskiego i całego personelu... AGATA Nie polecamy. (3) Nie polecamy. Pani Bodziak nie sprawdziła płci naszej kotki i dopiero w... M+J
Fenomenalny weterynarz!polecam z calego serca! (1) Goraco polecam!czlowiek z pasja.widac,ze zna sie na rzeczy i kocha... Asia NIE POLECAM TEGO WETERYNARZA! (1) Około 3 miesięcy temu zaczęłam leczyć tam mojego psa, który dostał wysypkę... Magda Wspaniale miejsce:) (2) Witam. Chciałabym z czystym sumieniem polecic klinike na stryjskiej. W... Magda, Marek Trzeba wiedzieć, do jakiego >>> (1) Trzeba wiedziec, do jakiego lekarza najlepiej sie umówić. Ja akurat mam dwa... Anna Papużka (1) Jestem na prawdę wdzięczna,w tej klinice byłam pierwszy raz i jestem pod... Gosia Polecam (1) Polecam. Lekarz o profesjonalnym i serdecznym podejsciu do zwierzat. Widać,... Ania :) (1) Najlepszy z najlepszych. Czapki z głów Julitta Góralska Dostępni profesjonaliści, ale... (1) Polecam tę przychodnię ze względu na to, że działa 24h i zdecydowana... Marcin Wata PODZIĘKOWANIA CD (1) Szczególne podziękowania dla wspaniałej Pani Joli. Pani Jolu zawsze mogliśmy... Dorota Waleszczyńska PODZIĘKOWANIA (2) W tym wyjątkowym dniu Bożego Narodzenia składam ogromne podziękowania za... Dorota Waleszczyńska Polecam!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam tę lecznicę wszystkim rozsądnym właścicielom czworonogów! Uważam, że... Michał Najlepszy w mieście. (2) Mam jak najlepsze zdanie o dr. Wyszyńskim! Lekarz jak mało który zajmuje się... Jolanta brak profesjonalizmu (1) Byłam z moim nowo nabytym kociakiem (4miesiące) aby zrobić podstawowe badania... Aleksandiii Polecam dr Zaleskiego - ATT (1) Sznaucer miniatura i operacja wymiany wiezadła w kolanie. Wszystko sprawnie i... Magda Odradzam (3) Przemiłe, ładne, zgrabne panie ale... To wszystkie pozytywne cechy. 2... Krzysztof Prawdziwy Weterynarz! (1) Nie mogłam wyleczyć nawracającego zapalenia uszu u mojego jamnika. Na... Mamusia54 6/6! (1) Serdecznie polecam to miejsce. W sytuacji kryzysowej otrzymałem... Nethicite