Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam. Bardzo profesionalny gabinet. Pani Dr Dorota z pasją... Natalia Z sercem na dłoni do wszystkich zwierzaków ! (1) Trafiliśmy do kliniki z moim pupilem, który miał przetokę na łapce, młody... Barbara prłny profesjonalizm (1) Korzystam z usług tego lekarza od ponad 25 lat. Świetne podejście do zwierząt... kasia
Polecam (1) polecam w 100%, przede wszystkim ze względu na fachowa, rzetelna i szybka... a. Pogorszenie (4) Niestety, odkąd właściciele zaczęli zatrudniać stażystów/praktykantki czy też... Pracodawca Najlepszy lekarz dla zwierząt jakiego znam (1) Wspaniały fachowiec z wiedzą i doświadczeniem, oddany zwierzętom, ceny... Kazia Super przychodnia (1) Byłam w przychodni z polecenia znajomej. Przyjmowała Pani Doktor Iwona... Renatka ładnie odnowiona przychodnia (1) W przychodni elegancko, przyjął nas młody pan, bardzo spokojny i sympatyczny,... kocia mama Bardzo drogo (5) Byłam raz i już nie wrócę. Szczepienie przeciw grzybicy u kotki - 75zł (u... M Nie dla tchórzofretek (4) Panie zdecydowanie nie znają się na tchórzofretkach i nawet nie potrafią się... Natalia Polecam! (1) Serdecznie polecam, profesjonalna i miła obsługa! Sterylizowałam w... Justyna Serdecznie Polecam (1) Serdecznie polecam klinikę "U weterynarza".Dlaczego już piszę gdy mój piesek... W.Jankowski polecam (1) pani doktor z fajnym podejściem do zwierza :) bez nerwów i mechanicznego... gruby kot SUPER (1) Bardzo serdecznie polecam! Profesjonalna, miła obsługa. Gabinet poleciła mi... Zadowolona klientka :) Godny zaufania (1) Przez 9 lat życia mojego psa odwiedziłam wiele gabinetów weterynaryjnych ,ale... Renata POLECAM ! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić klinikę Pana Adama. Zawsze trafne diagnozy,... Natalia Polecam z czystym sumieniem. (1) Szczerze mówiąc to trafiłam do Krzemińskiego przez przypadek, szpital ten... Banana Zdecydowanie nie polecam (2) W tej przychodni byłem dwa razy po poradę dla suni z biegunką: wczoraj... Zawiedziony Polecam wszystkim! (1) Weterynarze z powołania ;) Doktor Hajdo to niesamowity chirurg a tym samym... Kasia Najlepszy Vet w 3mieście. (1) Najlepszy Vet z mi znanych. Serce i skuteczność nie osiągalne gdzie indziej.... Paweł Taraszkiewicz