Zawsze wdzięczna (1) Przez mój dom przewinęło się i przewija sporo zwierząt, zarówno takich... Anna P. Najlepsi (1) Mogę szczerze polecić tę przychodnię i pracujących tam lekarzy. To lekarze... ESJB PODZIĘKOWANIE (1) Podziękowanie za sumiennie wykonaną pracę oraz opiekę nad pieskiem moich... Grzegorz
Kotka Winifreda (2) Bardzo polecam gabinet,p. dr. Bożenę dr.Dianę za przywrócenie do zdrowia... J.G ciężko stwierdzić (1) Jeżeli oceniałabym wyłącznie sterylizację/kastrację to w ocenie dałabym same... ja Polecam (1) Polecam, gdyby nie szybka interwencja o godzinie 23;30 moja szynszyla by nie... Agnieszka Serdecznie polecam (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. Jestem bardzo zadowolony z efektów i... Maciej Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku! (1) Życzę wszystkim i sobie ,aby tego typu pomoc otrzymywać od tak fantastycznych... Aleksandra polecam (1) Wnikliwa daignoza i chęć niesienia pomocy zwierzakom. Nigdy się nie zawiodłam. Ola Obsługa nocna 3 pacjentów prze 1 lekarza (1) Nie polecam tej lecznicy ponieważ liczy się tam szmal a nie zwierze.Dziwie... Kociara przemądrzały i nieprzyjemny (4) A mi się nie podobał. Byłam 2 razy i za każdym razem nasłuchałam się jaka to... jaa BARDZO POLECAM! (1) Chciałabym bardzo podziękować panu chirurgowi z przychodni ( niestety nie... Magda POLECAM (1) Człowiek o wielkim sercu do zwierząt, z poświęceniem, znajacy sie na tym co... Haszyk POlecam właścicielom fretek (1) Weterynarze z pasją, wiedzą i sercem, ekspresem zdiagnozowali i postawili... BS Wyleczył mojego psiaka (1) witam Bardzo polecam pana doktora ,moj piesek miał zapalenie jelit gdy sie... Joanna Polecam (1) Pani weterynarz uratowała moją koteczkę gdy w innej lecznicy za każdym razem... Monika pochwała (1) klinika godna polecenia, widać duże zaangażowanie i zainteresowanie... ANNA słabiutko... (1) Państwo weterynarze przemili, ale z wiedzą i diagnostyką słabo... Może za... Anna bardzo drogo (3) Pani doktor bardzo miła osoba ale niestety nie wybiorę się do tego gabinetu... ewa POLECAM (1) Indywidualne podejście, dokładny, wnikliwy wywiad, miłe podejście i ogromna... Sin