Godny zaufania (1) Przez 9 lat życia mojego psa odwiedziłam wiele gabinetów weterynaryjnych ,ale... Renata POLECAM ! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić klinikę Pana Adama. Zawsze trafne diagnozy,... Natalia Polecam z czystym sumieniem. (1) Szczerze mówiąc to trafiłam do Krzemińskiego przez przypadek, szpital ten... Banana
Zdecydowanie nie polecam (2) W tej przychodni byłem dwa razy po poradę dla suni z biegunką: wczoraj... Zawiedziony Polecam wszystkim! (1) Weterynarze z powołania ;) Doktor Hajdo to niesamowity chirurg a tym samym... Kasia Najlepszy Vet w 3mieście. (1) Najlepszy Vet z mi znanych. Serce i skuteczność nie osiągalne gdzie indziej.... Paweł Taraszkiewicz kotek figaro (1) witam, 13 grudnia 2014r pojechałam z kotkiem do lecznicy lekarz zrobił mu... sylwia Najlepszy weterynarz w Gdańsku (1) Doktorzy z wielkim oddaniem ratowali mojego kota. Szybka i trafna diagnoza,... K. Paulina - opinia (1) super weterynarze z pasją, cierpliwością, zawsze mający czas gorąco polecam Paulina Polecam:) (1) polecam, polecam:) Całodobowo, profesjonalnie, z zaangażowaniem. Z czystym... Kasia ulubiony weterynarz naszych pupilków (1) Pan doktor zna się na wszystkich zwierzakach i leczy je z troską. Zajął się... Adrianna L. z córeczkami Profesjonalista (1) Nasze zwierzęta są pacjentami "Wójka Adama" od 2009 roku. Profesjonalizm w... Wiesław Milinkiewicz Odradzam (1) Byliśmy klientami przez ponad 4 lata jednak ostatnie wydarzenia potwierdziły... Michał Weterynarz z serduchem. (1) Trafiłam do tej lecznicy dlatego, że polecił ją znajomy, który pracuje z... Magda Najlepszy weterynarz - dr. Małgorzata Gafka (1) Świetna Pani Doktor - leczy mojego jeżyka.Który dzięki niej jak na swój stan... Laura Zastrzyk :( (1) Dzisiaj musiałam wybrać się z moim jeżem pigmejskim na zastrzyk.Znalazłam się... wrrrr Weterynarze z sercem (1) Prawdziwi, ludzcy, szczerzy i znający się na tym, co robią. Byłam w wielu... qwerty najlepsi!!! (1) Lekarze z sercem do zwierząt. Wielokrotnie byliśmy w lecznicy, zawsze jest... Magda najlepszy lekarz w Gdańsku (1) Polecam wszystkim weterynarza pana Piotra.jest najlepszym lekarzem w... Agnieszka Leczenie psa (1) Weterynarzy których ze świecą szukać naprawdę ja bardzo polecam wszystkim... Ania i Bunia