Wielkie dzięki (1) Bardzo dziękuję za kolejne uzdrowienie mojej Wery .Jest Pan najlepszym... Gabriela .F. polecam gabinet (1) Pani doktor błyskawicznie wyprowadziła naszą psinkę ze wstrząsu... Elżbieta super wet (1) Pani Dominika to bardzo mądra i wnikliwa lekarka, kocha zwierzęta i ma też... kiciakocia
POLECAM (1) Ja jestem zadowolony z tego gabinetu.Moja suka była wysterylizowana... Własciciel psa moja opinia (2) Chciałabym dodać swoją opinię na temat Przychodni Weterynaryjnej KOT i PIES w... Sylwia specjalista od szynszyli (1) polecam, specjalista z ogromną wiedzą, ceny przystępne, fachowość Bożena Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam. Bardzo profesionalny gabinet. Pani Dr Dorota z pasją... Natalia Z sercem na dłoni do wszystkich zwierzaków ! (1) Trafiliśmy do kliniki z moim pupilem, który miał przetokę na łapce, młody... Barbara prłny profesjonalizm (1) Korzystam z usług tego lekarza od ponad 25 lat. Świetne podejście do zwierząt... kasia Polecam (1) polecam w 100%, przede wszystkim ze względu na fachowa, rzetelna i szybka... a. Pogorszenie (4) Niestety, odkąd właściciele zaczęli zatrudniać stażystów/praktykantki czy też... Pracodawca Najlepszy lekarz dla zwierząt jakiego znam (1) Wspaniały fachowiec z wiedzą i doświadczeniem, oddany zwierzętom, ceny... Kazia Super przychodnia (1) Byłam w przychodni z polecenia znajomej. Przyjmowała Pani Doktor Iwona... Renatka ładnie odnowiona przychodnia (1) W przychodni elegancko, przyjął nas młody pan, bardzo spokojny i sympatyczny,... kocia mama Bardzo drogo (5) Byłam raz i już nie wrócę. Szczepienie przeciw grzybicy u kotki - 75zł (u... M Nie dla tchórzofretek (4) Panie zdecydowanie nie znają się na tchórzofretkach i nawet nie potrafią się... Natalia Polecam! (1) Serdecznie polecam, profesjonalna i miła obsługa! Sterylizowałam w... Justyna Serdecznie Polecam (1) Serdecznie polecam klinikę "U weterynarza".Dlaczego już piszę gdy mój piesek... W.Jankowski polecam (1) pani doktor z fajnym podejściem do zwierza :) bez nerwów i mechanicznego... gruby kot SUPER (1) Bardzo serdecznie polecam! Profesjonalna, miła obsługa. Gabinet poleciła mi... Zadowolona klientka :)