Fachowa obsługa i przystępne ceny. Polecam!! (2) Trafiłam z malym maltańczykiem z parwowirozą w bardzo ciężkim stanie mimo... Justyna Najlepszy weterynarz w Trójmieście !! (1) Z całego serca polecam najlepszego weterynarza w Trójmieście. Nie znam... Agnieszka K dobra opinia (1) odwiedzam ten gabinet od kilku lat, pani doktor jest naprawdę... Zosia
Polecam (1) Pani doktor kompetentna i bardzo miła.Dokładna diagnostyka i zero... Ania Uratowane życie. (3) Wiem, że powinnam dawno temu napisać opinię ale jakoś nie miałam do tego... Krystyna Vartamian CUDOWNI LUDZIE URATOWALI MOJĄ SUNIĘ.... (1) Przywiozłam do Kliniki moją 3 miesięczną Sunię w stanie krytycznym, z... Julita U Weterynarza - gorąco polecam! (1) Jestem po serii wizyt w gabinecie "U Weterynarza". Trafiłam z małym kotkiem,... Ania Hajdo - Mistrz Świata!!:-) (1) Mam 5-letnią najextra na świecie sunie Zuze. Zuza jest ze schroniska,... Madzia Kanarek (2) Genialna przychodnia. Przychodzę do przychodni i pierwsze co rzuca się w oczy... Sebastian Kielak Polecam !!!!!!!!!!!!!!!1 (1) Pan Adam jest genialny i bardzo oddany. Mój pies choruje na wszystko... sz UWAGA UWAGA (1) Odradzam wszystkim wlascicielom swoich pupilow Pania, ktora strzyze... Tomek serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam. Szybko, miło, fachowo. Szybciutko wyleczyli moją królicę... ... super! (1) Pani Ola naprawdę jest weterynarka godną polecenia! Psiak ja uwielbia a... Asia Weterynarz godny zaufania (1) Wspaniali . Zdecydowanie polecam. Magda Polecam !!! (1) Polecam w 100 % bardzo profesjonalny lekarz onkolog . Na jednej wizycie... Karolina odradzam (4) W dniu 1 lipca przyprowadzilem do gabinetu mopsika na zabieg usuniecia... Janusz Fachowy weterynarz (1) Z całego serca polecam tę przychodnię weterynaryjną. Pani Dominika Skowrońska... Adela Nie polecam (1) Atmosfera w gabinecie jest bardzo miła. Jednak brak organizacji jest... Lilly NELA (1) Wspaniali lekarze dla zwierząt pełni poświęcenia Najlepsi w Pruszczu i okolicy ewa POLECAM!!! (2) Profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolony i mój pupil również :D.Pani... Piotr