Totalny ratunek dla kota w beznadziejnym stanie (1) Mojego kota dopadła cholera o nazwie triaditis, trzustka, wątroba i przewody... Ola sylwia - opinia (1) Weterynarze z powołania. Najpierw z moja agama trafilam do dr Hajdo.Pełen... sylwia Najpełniejsza diagnostyka (1) Serdecznie polecamy, szczególnie w trudnych przypadkach, które wymagają... Ola
Bardzo dobra klinika (1) Witam, Z moją sunią korzystałyśmy już z usług wielu trójmiejskich klinik i... Zadowolona beznadzieja (2) Pies utykał na tylnia noge- stwierdzono ze to wina kregosłupa kazano nam co 2... Jagoda Bardzo polecam :) (2) Po tym jak nasłuchałam się o tym ile kosztuje posiadanie kota i jak ciężko... Serbia Sonia (1) Wielcy ludzie z wielkimi sercami Lucyna profesjonalizm (1) USG, RTG, dobra diagnostyka mika Przykład dla innych! (1) Nie ma się co rozwodzić. Objeździłem wszystkich weterynarzy w Gdańsku i z... El. dziekujemy za nasze koty (1) Pan Artur to wspaniały lekarz weterynarii! Ma wielkie serce dla swoich... Magda i Adrian POLECAM (1) Gorąco polecam! Po pierwsze - ludzie, po drugie - wspaniali specjaliści, z... Magda M Sterylizacja (1) Udaliśmy sie z naszą sunią na sterylizację do pani Marty. Sunia została... Patrycja i Andrzej Polecono mi ich bo tam leczą z sercem... (1) Gdy moja jamniczka została sparaliżowana i żaden weterynarz nie dawał jej... Tomasz Chabas tragedia (1) Tragedia,zenada,dramat za to, ze Pani z laska wstala od biurka, usmiechnela... Ola Bardzo dobry weterynarz (1) Poszliśmy tam z naszym pieskiem i po fatalnej obsłudze u innego weterynarza i... Krzysztof Super weterynarz (1) Pani weterynarz jest wspaiałą osobą. Bardzo kompetenta i miła pani doktor!... Kulka Polecam! (1) Chodzę do tej lecznicy ze swoim kotem od lat. Kotek niestety przewlekle... Olla Profesjonalizm i zaangażowanie (1) Zdecydowanie polecam Panią Gólcz, jest kompetentną lekarką, poświęca dużo... Igor Zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm, umiejętność radzenia sobie ze zwierzętami i... Ka Polecam (1) bardzo dobre podejście do zwierząt , sympatyczni ludzie , nastawieni na pomoc... Sebastian