Profesjonalizm i doświadczenie (1) Polecamy wszystkim zastanawiającym się nad wyborem lecznicy dla zwierząt.... Lukasz Polecam z całego serca (1) Leczę moje zwierzęta u doktora Sobotki od ponad 6 lat. To świetny fachowiec,... Agnieszka Klinika Weterynaryjna przyjazna zwierzętom (2) Mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim posiadaczom zwierząt klinikę na... Tomasz Kąkol
bardzo profesjonalni lekarze (1) polecam. ania Polecam każdemu właścicielowi zwierzaka! (1) Pod koniec września 2015 roku przyjechaliśmy do pani weterynarz z naszym... Magda Polecam, myślę że ponownie skorzystam (1) Trafiłam z nagłym przypadkiem kota, w porze świątecznej i późnych godzinach... Klient POLECAM! !!!! (1) Witam korzystałam z usług pana doktora w czasie świąt i mogę z czystym... Kicia Polecam!!! (1) Klinika godna polecenia ze względu na czystość, fachową wiedzę personelu i... Agnieszka Pozytyw (1) Szybka i konkretna diagnoza. Doskonale dobrane leki i profesjonalne podejście... Asia wet na medal (1) P.doktor to oaza spokoju,wiedzy i cierpliwosci.Wszystko tłumaczy,jest bardzo... Marta I ja i moja koteczka dziękujemy za wspaniałą opiekę. (1) Wielkie szczęście miała moja koteczka, że trafiła do tej właśnie przychodni w... Gabic Ja - opinia (1) Nie polecam weterynari jeżeli chodzi o zwierzęta jak świnki morskie,... Ja Leczyłem tam królika z chorąż łapką łapką (2) Królik miał chorą łapke . Za prześwietlenie i założenie usztywnienia, które... PKS Profesjonalnie (1) Pan Doktor genialny. Wyposażenie gabinetu na światowym poziomie. USG, badanie... Irena Bardzo chciałabym podziękować (1) Bardzo chciałabym podziękować lekarzom ze szpitala weterynaryjnego... Barbara Zaawadzka Wspaniali ludzie (1) Właściwi ludzie na właściwym miejscu,polecam wszystkim właścicielom futerek.... Mx Podziękowanie za lidzbarskie koty (1) ,,To, jak traktujesz koty, decyduje o Twoim miejscu w Niebie.”... Iwona Gołebiowska Super gabinet - polecam gorąco. (1) Na prawdę wspaniałe miejsce. Widać, że Pani Joanna jest specjalistką w tym... Wdzięczny klient POLECAM (1) mam trzynastoletniego psa Bandziora od 5 lat opiekuje się nim dr Hajdo,w tym... Michał Lekarz z powołania (1) Byłam u dr'a Górki z psem i kotem - jedyny lekarz na którego mój roczny... Ania