Lekarz z powołania (1) Byłam u dr'a Górki z psem i kotem - jedyny lekarz na którego mój roczny... Ania Polecam, (1) Wspaniali i pełni profesjonalizmu oddani Lekarze i cały zespół. Miłe,... Małgorzata Doskonale przeprowadzona operacja świnki morskiej (1) Moja świnka chudła i cierpiała z powodu sporej cysty na tarczycy oraz... Lolly
Najlepszy weterynarz (1) Z czystym sumieniem mogę polecić. Miła i fachowa obsługa. Pani doktor... Asia specjalisci (1) Bardzo dobrzy lekarze , doskonale wyposazony gabinet, a ceny rewelacyjnie... elzbieta Bardzo dobry weterynarz,polecam (1) Do weterynarza jeździmy tam przeszło rok i to z polecenia, byliśmy już u... Joanna Nie polecam dr Marcina Chwojnowskiego (1) Jest to moja subiektywna ocena, ale podzielę się nią na forum. Nie wiem jak... Amelia Mój pies reklamą gabinetu (2) Moja suczka Kora jest leczona w AWECIE od ponad 10 lat. Sama ma już 16 i jest... Aga Dziękujemy uszy naszej sunia nareszcie zdrowe (1) Pani doktor bardzo szybko postawiła diagnozę. Zrobiła badanie pod... Szczesliwa Goldenka duze serduszka (1) witam chce podziekowac za super profesjonalna opieke nd moja sunia.cala ekipa... magda Prawdziwi fachowcy (1) Z AMICIS-a korzystałem dwa razy (USG i uśpienie zwierzaka) i ogólnie mam... Majkel Szczerze polecam, doskonali specjaliści, dobre wyposażenie ! (1) Od 15 lat moje zwierzaki leczę i rehabilituję w Lecznicy na ul. Stryjskiej u... Anna Polecam (2) Przychodzę do AlterVet juz od kilku miesięcy i zarówno ja, jak i moje... blabla Nowofundlandy (2) /trafiłam z nowofundlandem majacym problem z wstawaniem piesek 4 miesięczny... megi Polecam!! (1) Walczył o moją 6cioletnią koszatniczkę. Profesjonalista, szybki i zdecydowany... Marlena Polecam gabinet dra Ulewicza (1) Ja również polecam gabinet na Blizbora, dr Ulewicz operował cztery nasze... Mariusz T. Wszystko suppppeeerrrrr dziękujemy :) (1) Dziękujemy, że nasz bokserek widzi :) Gdyby nie dr Pikiel, byłby już dawno... _M Polecam (1) Byłam bardzo zadowolona z jakości usługi. Udałam się z psem na strzyżenie,... Paulina POLECAMY! (1) Byliśmy z żoną w tej przychodni po raz pierwszy i jesteśmy bardzo... Mariusz Polecam Panią Doktor (1) Polecam po każdym względem: zaangażowanie, sporo czasu dla pacjenta, wiedza. właścicielka pupila