Wielkie podziękowania za troskę (1) Pan Doktor jest niebywale zaangażowany w niesienie pomocy. Bardzo się starał... Katarzyna Zaangażowana i profesjonalna kadra . POLECAM !!! (1) Pracują tu specjaliści dla których praca jest pasją . Bardzo profesjonalnie i... Bożena Damski odpowiednik doktora Hausa (1) Zanim szczesliwie trafilam do pani doktor, obskoczylam kilka znanych i... Iga
wiedza i empatia (1) Od lat zespół lekarzy pod przewodnictwem doktora Jarka Bandury zajmował się... Anita KOZAK - PROFESJONALISTA (1) Widać że zna się na robocie, nie okrada pacjentów, a właściwie ich właścieli... Maciej Najlepszy weterynarz w Trójmieście!!!! (1) Pan Piotr wielokrotnie ratował mojego psiaka, mimo że czasami stan zdrowia... E Podziękowania (1) Chciałabym bardzo podziękować Pani Doktor Annie Szadkowskiej za opiekę nad... Agnieszka Najlepsza lecznica (1) Polecam wszystkim, bardzo profesjonalna obsługa. Ceny ok karol lekarz super podejscie ma do psa wie co robi polecam w 100% (1) są dobrzy i tyle tam jest 2 lekarzy nie 1 lopi Pomoc o każdej poże dnia i nocy ! (1) Najlepsi z najlepszych ! ola Polecam (1) Bardzo polecam leczenie zwierząt u Pana doktora i dziękuje bardzo za fachową... Marta :) (1) Wspaniały weterynarz, znający się na Swojej pracy i kochający zwierzęta.... Aki polecam (1) Korzystam od ponad 10 lat; leczenie kolejnych zwierząt w sposób uczciwy i w... g. Wspaniała lecznica (1) Bardzo miła obsługa, rzetelne podejście, świetny kontakt ze zwierzakami.... Mimir Doskonała opieka weterynaryjna (1) dojeżdżam do kliniki 20 minut, mimo że w mojej okolicy jest kilka innych.... Monika Fachowość i solidność! (1) Wielokrotnie korzystalismy z. Porad i pomocy pani doktor.Mozemy ja z czystym... Melisa ostrzegam! (9) Moja wielka rozpacz nie jest tylko z powodu śmierci przyjaciela.Związana jest... Anna Adeamkowska-Green najlepszy! (1) Po każdej wizycie u pana doktora zazdroszczę moim kotom że ja nie znalazłam... Danuta Nie polecam (1) Do szczepien i drobnych rzeczy tak, jednak jesli chodzi o zdrowie, leczenie,... Aneta Dobry gabinet weterynaryjny. (1) Bardzo dobra usługa, miłe panie, dobre ceny. Polecam. PAO