Nie ma lepszej lecznicy!! (1) Fachowa i miła obsługa, konkretne wyposażenie, dobre ceny;) plusem jest tez... Awaria polecan (1) Mily weterynarz, jak najbardziej polecam Rafał Odradzam szczerze, jeżeli zależy Wam na zdrowiu Waszych zwierząt !!!! (6) Ta przychodnia nadaje się tylko na rutynowy,wykonywany co roku zastrzyk... Sopocianka
Polecam! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zapewnić swoim zwierzętom dobrą i... Kamila POLECAM KAŻDEMU (1) Dr Paweł podszedł do naszej suni z pełnym profesjonalizmem i zaangażowaniem.... Grażyna Niezgadzam sie z ocenami. (1) Witam chodzę z moją suczką od początku jak tylko ją wzięłam z Ciapkowa byłam... anonim Znakomity weterynarz! (1) Pani Sylwia jest bardzo rzetelnym lekarzem i przy tym jest bardzo mila. Nie... Iza Keisimek przed operacją (1) Troskliwa opieka I zrozumienie. Płatnośc nie była najważniejsza a przede... Dariusz Podfigurny Najlepsi! (1) Najlepsza lecznica na Pomorzu! Na swojej drodze spotkałam wielu weterynarzy... gdynianka Z całego serca polecamy! (1) Powierzyliśmy klinice Nordica opiekę nas naszym szczeniaczkiem od pierwszego... fraydey Bardzo dobry lekarz (1) Lekarz z pasją i bardzo dobrym podejściem do zwierzaczka. Trafna diagnoza na... Katarzyna Polecam (1) Jestem zadowolony z wizyt u pani doktor. Ogromne zaangażowanie i... tomek Wielkie serce, zaangażowanie i profesjonalizm :) (1) Z całego serca polecamy Nordice. Przyjeżdżamy tutaj mimo, że mamy 150 km.... Ela Szczerze polecam (3) W klinice "U weterynarza" leczę mojego czworonożnego przyjaciela od 4-5 lat.... Krystian Okropny weterynarz (1) Pies był leczony u dr Sobotko leczył antybiotykami przez wiele miesięcy aż... Rozżalona Najlepszy weterynarz (1) Polecam ten gabinet i lekarzy, zwłaszcza dr.Frankowską. Zawsze pomoże,... Ewa Polecam. (1) Od wielu lat moje zwierzęta są pod opieką dr Małgorzaty. 10 lat temu inny... Ewa Najlepsza opieka dla ukochanego pupila (1) Mój ukochany pies dzięki opiece pracowników szpitala weterynaryjnego... eftees ok (1) Moja kotka bardzo cierpiała. Przez innych "znawców" skazana została na... Ilona weterynarz z pasją (1) Byliśmy z żoną z naszym małym bassetem, nasza mała od razu polubiła. Pan... Leszek