najlepszy lekarz-olbrzymie serce i nieprzeciętna wiedza (1) wielkie szczęście miały moje koty,że spotkały takiego lekarza.Dr Piotr stawia... Beata.K świetna (1) Bardzo sympatyczna Pani doktor, świetny kontakt, nasza kotka otrzymała... Aga Skandal nie lekarz (2) Przez prawie 2 miesiące pies przechodził straszne męczarnie aż w końcu... MANIUŚ
Nie polecam (2) Szczerze żałuję swojej długiej wiary w Pana Piotra i jego "możliwości".... Klaudia Profesjonalnie i miło (1) Moja 6 letnia yorczka została poddana zabiegowi sterylizacji. Stres był... Beata 3 x tak:) (1) Świetne lekarki, mój kot zachwycony, kiedyś mieliśmy problem u innego weta a... Krzychu Przychodnia weterynaryjna Zwierzak (1) Wielka dokładność pani doktor i perfekcja oraz bardzo troskliwa opieka nad... Koci pacjent NAJLEPSZY (1) Pana Piotra wyszukałam na trójmiasto.pl oceny i opinie są adekwatne do usług.... Monika bardzo dobra przychodnia weterynaryjna (1) miła obsługa, dobra jakość usług, przystępne ceny troskliwe podejście do... od tygrysa i kropki Naprawdę polecam (1) Trafiliśmy do AlterVetu z chorym kotem, którego objawy zostały... Ewa Niezastąpieni w trudnych przypadakch (1) Serdecznie polecam panią dr Annę Włodarczyk z Centrum Nordica. Jako chyba... I.K. Pani doktor nie jednego zwierza mi już uratowała (1) Jako maniaczka zwierzaków nie jednego kota wyciągnęłam ze śmietnika, czy... Emi Najlepsi weterynarze z całej Gdyni!!! (1) Serdecznie polecam tą przychodnie! Każdy zwierzak będzie miał tam najlepszą... zadowolona pomoc (1) Z calego serca polecam ta weterynarie.bardzo pomocne osoby .przy tym uprzejme... marcin Pusia (1) Naszej Puśce dr Irzyłowski amputował tylną łapkę po wcześniejszym wykonaniu... Gosia Super lekarz (1) Jest profesjonalna i zna się na leczeniu kotów i psów ,oraz innych zwierzą... amber Zdecydowanie polecam ! (1) Mój zwierzak jest pacjentem TKW od jej powstania i niestety dość częstym... Paulina Gorąco polecam! (1) Moja kotka korzystała z usług sterylizacji, strzyżenia, szczepienia,... Paulina Ja też zostawiłem tam majątek. (1) Piesek wyleczony. Zranił się na spacerze. Szycie było w innym gabinecie... fte Od 2000 r.moje zwierzęta są pod opieką Pani dr Skalskiej (1) 16 lat moje koty (4) i psa leczy dr Skalska. Jestem pełna uznania dla jej... Ewa Kotuła