Anonim (1) Witam byłam u pana doktora z psem rasy Shih tzu w lutym straszna biegunka i... Asia Właścicielka kotki - opinia (1) Bardzo miła Pani Doktor to fakt. Ale mojemu kotkowi nie pomogła. Zła diagnozę... Właścicielka kotki Świetny Gabinet Weterynarii! (1) Większość osób zasiada do opinii i komentarzy, gdy chce się pożalić lub... Maja & Mariusz
opinia (1) Super przychodnia. Dr Ulewicz to weterynarz z powolania. Moje psy są pod jego... wieslawa Bardzo drogo (1) Lekarz super --- ale ceny kosmiczne delicja polecam (1) Najprawdopodobniej uratowali mojego psa przed uśpieniem.... super podejście... krzysiek marek - opinia (2) Odradzam tą klinikę zwłaszcza kontakt zwierzaka z Pania dr Anną Sz.. Ta Pani... marek świetny lekarz - przyjaciel zwierząt (1) Trafiłam do p. doktora dzięki opiniom w internecie. Po kilku wizytach jestem... Ewa Pan Ulewicz jest okej, ale te młode wetki... (1) Od jakiegoś czasu miałam wrażenie, że przychodnia jest głównie nastawiona na... Ania 6 punktów to za mało (1) Najlepszy weterynarz z pasją i serduchem do zwierząt EVER!!!!!!!!! vika Z czystym sumieniem bardzo polecam! (1) Piszę tą opinię świadomie, po wieloletniej współpracy weterynaryjnej w... Krzysztof Szymanowicz Polecam - profesjonalna i miła obsługa (1) Gorąco polecam. Mój piesek miał problemu skórne, szybko wyprowadzone przez... Paulina Polecam (1) Bardzo gorąco polecam tą lecznice,bardzo fachowa obsługa a szczególnie dr... Krzysztof Weterynarz na medal! (1) Najlepszy weterynarz! Pani Sylwia jest najlepszym weterynarzem jakiego do tej... Django RADOSNY BONO jego łapa sprawna i mordka wesoła ;-) (2) Dziękuję p. HAJDO za profesjonalizm, poczucie humoru i cierpliwość.... Ilona Bardzo na nie (3) Sama lecznica w środku jest bardzo elegancka. Ale niestety, przygarnąłem... niezadowolony Odradzam! Najgorsza lecznica! (1) Zawsze do tej lecznicy chodziłam z moim owczarkiem niemieckim na konieczne... Matylda i Misiu z Wrzeszcza z czystym sercem polecam (1) Ludzie z powołaniem. Cudownie podchodzą do każdego zwierzaka i nie zdzierają... mehia Panie zbagatelizowały stan kotka (2) Pomimo tego, że opisywaliśmy niepokojące nas objawy, Pani nic z tym nie... Ewa Z sercem lekarze (1) Mam aktualnie trzy psy. Z usług "koali" korzystam od roku.... ewa