Brak kompetencji (1) Pan, który z zawodu jest lekarzem weterynarii nie powinien mieć trudności w... Ania Leo (1) Dlaczego nikt na Stryjskiej nie uratował mojego pieska Leo?.... anna Bardzo uprzejmy personel. (1) Niepewnie oddawalam psa na sterylizacje. Bardzo się obawiałam, ale... Aleksandra Strauss
Polecam każdemu (1) Gabinet weterynaryjny Prima - Wet i pracujących tam lekarzy cenię sobie za... Marcin Gorąco polecam (1) Bardzo bardzo polecam szpital, Pani Daria Machola uratowała jako szczeniaka... Lidia Z Świetna obsługa oraz atmosfera! (1) Bardzo doceniamy z Dżekim miła atmosferę panującą w Przychodni. Panie doktor... Dżekisek Profesjonalna obsługa z sercem dla zwierząt (1) Polecam ta klinikę weterynaryjną. Jestem klientką od wielu lat i stwierdzam... Kasia Polecam - super miejsce! (1) Wspaniałe podejście do zwierząt, pełen profesjonalizm, świetne ceny i... Basia Super gabinet - stanowczo plecam (1) Zawsze miło, z szacunkiem, fachowo. Tylko tam chodzę z pieskiem od wielu lat... Daga_Ko Godni polecenia (1) Profesjonalna klinika z super obsługą. Godna polecenia. Przyjechałam ze... Aneta POLECAM !!! (1) Bardzo miła obsługa, świetnie wyposażona klinika, dobrzy lekarze i przystępne... Małgosia Polecam (1) Bardzo dziękuje pani Doktor za super opiekę nad moją sunią ,Zuzia miała... Alicja Bardzo wdzięczna pacjentka - Majka z Wejherowa. (1) Szanowni Państwo czapki z głów i bardzo niski ukłon w kierunku Pana doktora... Krzysztof Wilczura lekarz z powołaniem (1) Polecam lecznicę, Pan dr ma bardzo dobre podejście do zwierząt, wszystko... Pacjent Anja - opinia (1) Dziękujemy, w imieniu naszego psiaka Tequili za znakomitą i profesjonalną... Anja Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i sympatyczna obsługa! (1) Trafiłem do Nordici z moim kotem po wizytkach u innych weterynarzy. Szukałem... Marcin Profesonalnie polecam!! (1) Nasza AZA kundelek maly czarny żyje ! Dziekujemy za uratowanie pieska... Kobieta Sylwia Warczak małpi gaj a nie klinka Stryjska 25 Gdynia (1) Małpi Gaj a nie lecznica!!! Gdynia Redłowo ul. Stryjska 25 Panie pracujące na... Karina Polecam (1) Również polecam gabinet.Profesjonalnie ,sympatycznie,a co najważniejsze pies... Lila Anonim (1) Witam byłam u pana doktora z psem rasy Shih tzu w lutym straszna biegunka i... Asia